1. Home
  2.  » 
  3. Blogs
  4.  » Blog 3 routing metaalbewerkingsbedrijf Felyon met Michel

Blog 3 routing metaalbewerkingsbedrijf Felyon met Michel

Dit is alweer de 3de blog in de routing reeks van Felyon. Deze keer is Michel aan de beurt. In ons metaalbewerkingsbedrijf is hij de 3de schakel in het productieproces.

Technisch en sportief

Michel van Dasler studeerde Civiele Techniek in Delft en Geschiedenis in Leiden. Na het volbrengen van zijn studie, vervulde hij diverse functies in het bedrijfsleven, waar hij onder andere handelde in olieproducten, gas, elektriciteit en warmte. In zijn vrije tijd is Michel altijd te porren voor een rondje wielrennen en is dit ook een van zijn favoriete gespreksonderwerpen. Dit bij voorkeur onder het genot van een lekker koud pilsje.

Van offerte naar opdracht

Michel zorgt ervoor dat een goedgekeurde offerte daadwerkelijk een order wordt. Hij bestelt alle benodigde producten, zodat de order volledig klaar is voor opname in de planning. Door middel van een geavanceerd softwarepakket verplaatsen de onderdelen zich door de hal om direct bij de juiste medewerkers terecht te komen. Zij weten precies wat er van hen wordt verwacht. Zodra de bestelling gereed is, zorgt Michel dat de eindproducten een eventuele nabewerking ondergaan of meteen worden verzonden naar de klant.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency