1. Home
  2.  » 
  3. Blogs
  4.  » De 4 hoofdpijlers van Felyon Metaaltechniek

De 4 hoofdpijlers van Felyon Metaaltechniek

Felyon Metaaltechniek in Rhenen draait op de 4 hoofdpijlers: Engineering, Maatwerk, Productie en Assemblage. De grondgedachte van Felyon is de metaalzorgen van onze klant uit handen nemen. Dit houdt in dat wij het traject van A tot Z regelen, de producten afleveren en zelfs monteren op locatie. Hierbij werken we steeds vanuit de 4 hoofdpijlers.

Engineering

Bij engineering treden we in overleg, passen de technologie toe die voor het product nodig is. Vervolgens verwerken we in het tekenwerk de wensen van de klant tot detailniveau. Onze tekenaars zetten het geheel compleet en uitgewerkt in 3D, desgewenst in een simulerende weergave.

Maatwerk

Wanneer er vanuit aanvragen complete tekeningpakketten komen, kunnen we die in onze eigen fabriek volledig verwerken tot een mooi eindproduct. Dit geldt ook bij de vraag naar speciale producten, de zogenaamde one of a kind products of projects vanuit onze eigen engineering. Op het gebied van plaatbewerking en machinebouw hebben we hiervoor alles in huis en kunnen daardoor de klant optimaal bedienen.

Productie

Ook productie kunnen we vanuit aanvragen of engineering opzetten. Terugkerende producten en projecten zijn bij ons dagelijks aan de orde. Denk hierbij aan snijden, zetten, robotlassen en ponsnibbelen. Dergelijke trajecten kunt u op afspraak in gang laten zetten en kunnen we desnoods klant specifiek optimaliseren. In kleine en grote series.

Assemblage

Alle metaalproducten die Felyon Metaaltechniek produceert, kunnen we intern volledig afbouwen en assembleren volgens specifieke eisen van de klant. Daarbij is montage op locatie geen enkel probleem. Met deze 4de pijler kunnen we ook de laatste facetten van het ontzorgen van de klanten, beheren in eigen huis.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency