1. Home
  2.  » 
  3. Blogs
  4.  » Felyon levert delen wasinstallatie straalgrit Abu Dhabi

Felyon levert delen wasinstallatie straalgrit Abu Dhabi

Ook in de oosterse landen houden ondernemers meer en meer rekening met het milieu. Zo ontwikkelde en produceerde Felyon Metaaltechniek diverse delen van een bijzondere wasinstallatie voor straalgrit voor een bedrijf in Abu Dhabi.

Wasinstallatie straalgrit en werking

De wasinstallatie voor straalgrit gebruikt men op een grote scheepswerf om de romp van een schip te stralen. In de jaren vóór de ontwikkeling van de wasinstallatie gebruikten straalbedrijven het grit eenmalig. Daarna kreeg dit het predicaat ‘afval’. De nieuwe wasmachine is in staat om het grit grotendeels te ontdoen van vervuilende resten zodat het klaar is om nog minstens tweemaal opnieuw te gebruiken.

Componenten die Felyon ontwikkelde en produceerde

De wasinstallatie voor straalgrit bestaat uit meerdere delen. Wij ontwikkelden en produceerden alle rvs-bestanddelen waaronder de grote wastrommel, het draagframe, kappen, trechter en diverse kleine onderdelen. Wij fabriceerden alle delen voor het project in eigen werkplaats en testten ze uitvoerig op verschillende technische punten.

De volledige wasinstallatie is inmiddels verpakt en per container verscheept naar Abu Dhabi waar de installatie tot volle tevredenheid van onze klant zijn werk doet.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency