1. Home
  2.  » 
  3. Blogs
  4.  » Felyon Metaaltechniek breidt vloeroppervlak uit

Felyon Metaaltechniek breidt vloeroppervlak uit

Het doormaken van groei is een positief geluid. Metaaltechniek Felyon zat met de oude bezetting in een werkplaats van 2,000 m2. De uitbreiding van ons personeelsbestand met diverse vakmensen, heeft ons doen besluiten om een extra locatie te openen.

Aparte werkplaats voor metaalbewerking rvs

Op de nieuwe locatie voeren we uitsluitend rvs-bewerkingen uit; volledig gescheiden van andere metaalsoorten. Intussen is het nieuwe pand ingericht, bemand en volledig in bedrijf. De oude rvs-afdeling is omgetoverd tot een afdeling voor assemblage. Daarnaast breidden we ons machinepark uit met een nieuwe lasrobot, waarover later meer.

Meer mogelijkheden voor grote projecten

De keuze voor de uitbreiding met mankracht, machines en huisvesting was noodzakelijk om nieuwe, grotere klanten te kunnen blijven bedienen door ze een volledig traject aan te bieden. De 2 locaties samen vormen een totaal vloeroppervlak van maar liefst 3.000 m2.Dit geeft ons een boost om meerdere projecten tegelijk te huisvesten en te verwerken.

Nieuwe sectoren

Ook het volledig gescheiden verwerken van de materialen, biedt potentieel voor nieuwe sectoren. Felyon Metaaltechniek hoopt hier in de nabije toekomst nieuwe gronden mee aan te boren.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency