1. Home
  2.  » 
  3. Blogs
  4.  » Metaaltechniek Felyon nu ook eigen 3D tekenaar

Metaaltechniek Felyon nu ook eigen 3D tekenaar

Metaaltechniek Felyon maakt op dit moment een enorme groei door. Daardoor is het 3D tekenen een hot item geworden. In combinatie met onze engineering werd de vraag naar tekenwerk steeds groter en namen we het besluit om een eigen tekenaar in dienst te nemen voor het tekenen en voorbereiden van productie en montage.

Servicepakket nog uitgebreider

Door een eigen 3D tekenaar aan ons team toe te voegen, kunnen we de klant volledig ontzien en daarbij ook direct voorzien van de broodnodige service die de huidige tijd van bedrijven vraagt.

De toekomst ligt in onze handen

Intussen hebben we een aantal projecten van de hand van onze tekenaar succesvol afgerond en kunnen we wel zeggen dat ook op het gebeid van het tekenen en werkvoorbereiden, we een slag naar de toekomst hebben gemaakt.

Metaaltechniek Felyon als ideale partner

Een vaste 3D tekenaar in combinatie met een plaatwerkerij, een machinebankwerkerij in staal en een gescheiden afdeling voor rvs, een assemblageafdeling en een lasrobot samen op een vloeroppervlak van 3.000 m2 maakt ons metaalbewerkingsbedrijf tot een ideale partner voor de toelevering en het fabricage van eindproducten.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency