1. Home
  2.  » 
  3. Blogs
  4.  » Richard van Dam 25 jaar bij Felyon Metaaltechniek

Richard van Dam 25 jaar bij Felyon Metaaltechniek

Onlangs was medewerker Richard van Dam 25 jaar in dienst bij Felyon Metaaltechniek. Natuurlijk konden we deze bijzondere dag niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Richard vertelt in het kort over die afgelopen jaren.

Richard van Dam 25 jaar werkzaam bij Felyon Metaaltechniek

“Mijn eerste kennismaking met Felyon was via vakantiewerk. Nadat ik mijn diploma MEAO had behaald en mijn dienstplicht had vervuld, kwam ik terug bij Felyon. In die periode voerde het bedrijf veel serieopdrachten uit voor de bouwsector, maar in de loop der tijd veranderde dit. Destijds was Henk Steynen mijn 1e werkgever die samen met zijn vrouw Margriet een prettige werksfeer creëerde waarin iedereen goed bij gedijde.”

Toen verscheen Mark op het toneel

“Jaren later kwam ook hun zoon Mark in de onderneming. De werkzaamheden werden meer divers en het bedrijf groeide. Nu, 25 jaar later staat Mark alweer vele jaren aan het roer en sinds kort wordt hij ondersteund door Ben van de Scheur. Intussen is Felyon Metaaltechniek uitgegroeid tot een gerenommeerd metaalbewerkingsbedrijf. De komende jaren hoop ik hieraan mijn steentje te mogen bijdragen. Ik was enorm verrast door de belangstelling en attenties op mijn jubileumdag!”

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency