1. Home
  2.  » 
  3. Blogs
  4.  » Speciaalbouw stokpaardje Felyon Metaaltechniek

Speciaalbouw stokpaardje Felyon Metaaltechniek

Felyon Metaaltechniek maakt veel metaalproducten die vallen onder de speciaalbouw. Deze producten vinden hun weg naar uiteenlopende bedrijven en instellingen in diverse bedrijfstakken zoals de medische sector, afvalsector, de voedingssector, maar ook de agrarische sector.

In dergelijke branches zijn nauwkeurigheid en kwaliteit zowel visueel als in de maatvoering van groot belang. De foto’s tonen een behuizing van een machine voor medisch gebruik in ziekenhuizen. Deze behuizingen assembleren we ook zodat de klant enkel eigen onderdelen hoeft toe te voegen.

Complexe speciaalbouw

Als toeleverancier van metaalproducten zijn wij volledig ingesteld op complexe speciaalbouw. Onze ultramoderne machines maken het mogelijk om de meest ingewikkelde, specialistische bewerkingen uit te voeren en die tot in detail te perfectioneren. Denk hierbij aan ponsnibbelen, buigen, draadtappen, vormen, markeren, graveren en meer. Op de foto’s zijn de eindresultaten van deze bewerkingen zichtbaar.

Apparatenbouw van A tot Z

Bedrijven en instellingen kunnen bij ons terecht voor complete speciaalbouw. Na een deskundig advies maken onze engineers een eerste ontwerptekening en daarna een productietekening. Beide in 3D. Na de productie volgen assemblage en montage die wij desgewenst op locatie uitvoeren. Uiteraard testen onze specialisten elke machine uitvoerig. Ook hierna blijft onze zorg voor een goede werking van het apparaat van kracht.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency