1. Home
  2.  » Diensten

Plaatbewerking, framebouw, machinebouw

Felyon Metaaltechniek in Rhenen is toonaangevend met zijn prestaties in de metaalbranche. Wij zijn een verfijnd plaatbewerkingsbedrijf dat rvs, aluminium, staal en andere metalen bewerkt. Voor plaatbewerking, framebouw en machinebouw bieden we u een breed dienstenpakket voor de fabricage van halffabricaten en complete metaalproducten. We werken vanuit de 4 pijlers: Engineering, Maatwerk, Seriewerk en Assemblage. U kunt rekenen op excellent werk van goed geschoolde en getalenteerde vakmensen en een dito service. Bedrijven weten dagelijks de weg naar Felyon te vinden.

Plaatbewerking, framebouw en machinebouw voor elke branche

Onze klanten komen uit uiteenlopende branches waaronder de agrisector, foodsector, machinebouw, magazijnbouw, speciaalbouw en medische sector. Voor plaatbewerking werken we met de nieuwste technieken waarbij we gebruikmaken van een zeer modern machinepark. Zo kunnen we ook alle speciale bewerkingen accuraat en vlot uitvoeren. Als partner heeft Felyon Metaaltechniek een belangrijke meerwaarde voor u in het productieproces en het verlengstuk daarvan. Dit maakt het voor ons ook mogelijk om zelfs de eindproducten vanaf onze fabriek rechtstreeks aan uw klanten uit te leveren. Vraag naar de mogelijkheden van deze dienst.

framebouw

Onze belangrijkste diensten

Plaatbewerking, framebouw en machinebouw vragen veel verschillende bewerkingen voordat een halffabricaat of totaalproduct gereed is voor transport. Voor al deze metaalbewerkingen kunt u uitstekend bij ons terecht. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, elke opdracht wordt met zorg uitgevoerd. Vanwege ons omvangrijke bewerkingspakket, zetten we de belangrijkste specialismen voor u onder elkaar:

plaatbewerking machinebouw felyon

Felyon werkt met de Lean managementfilosofie

Sinds vele jaren baseren we onze ontwerpen en de productie op de Lean filosofie. Lean is een managementfilosofie die als uitgangspunt het elimineren van overbodige zaken neemt. Het voordeel hiervan is dat bij het achterwege laten van elementen die geen toegevoegde waarde leveren, de kostprijs van een metaalproduct daalt en de kwaliteit stijgt.

Zoekt u een specialist in plaatbewerking, framebouw en machinebouw voor uw maatwerk of series? Maak gelijk een afspraak op 0317 – 61 42 00.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency