1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » Buizen buigen

Buizen buigen

Laat buizen buigen in RVS, aluminium en staal. We bewerken in iedere vorm die u zoekt, ongeacht het formaat. We buigen buizen in 2D en 3D en kunnen die bovendien op allerlei manieren nabewerken. Dus wilt u die laten coaten of verzinken? Ook dat kunnen we meteen voor u verzorgen.

We buigen op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat doen we conventioneel of op basis van CNC. Daarmee voorkomen we scheuren en rimpelingen, voor het resultaat dat u zoekt.

metaal buigen
buigwerk, buizen buigen
metaalbedrijf utrecht

Voor allerlei toepassingen

We buigen buizen voor kokers en bijvoorbeeld staven. Op die manier werken we aan frames, trapleuningen, leidingen, buitenmeubilair en perceelafscheidingen of kunstwerken. En twijfelt u over de haalbaarheid van uw plannen? Stel het ons voor, dan kijken onze specialisten met u mee.

We buigen buizen in RVS en aluminium, bijvoorbeeld voor de medische sector, de foodsector en de agrarische sector. Dat doen we door heel de Benelux. We werken bovendien voor organisaties binnen de machinebouw, interieurbouw en magazijninrichting. En wilt u een buiseindbewerking laten doen? We kunnen de buis bijvoorbeeld trompen of verjongen.

  • Trompen
    We verwijden de buis. Met een instrument in de koker rekken we die op.
  • Verjongen
    Speciaal gereedschap maakt het mogelijk om de buis smaller te persen.

Buizen buigen: specificaties

CNC gestuurd: maximaal 55 mm
Conventioneel: maximaal 40 x 2 mm

Zoekt u een specialist in buizen buigen? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency