1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » Buizen buigen

Buigwerk: buizen van metaal buigen bij metaalbedrijf Utrecht

Voor buigwerk op maat of in series kunt u uitstekend terecht bij Felyon in Rhenen. Ons metaalbedrijf regio Utrecht geeft elke gewenste vrije vorm in rvs, aluminium en staal het vereiste model. Ongeacht het formaat. Wij kunnen buizen buigen in 2D en 3D en desgewenst voor u coaten of verzinken. Onze goed opgeleide vakmensen en de moderne buigmachines maken dat wij zeer buigzaam zijn. Daardoor ligt de kwaliteit van de buigbewerkingen ver boven het gemiddelde. Deze bewerking is een essentieel onderdeel van onze 4 hoofdpijlers: Engineering, Maatwerk, Productie en Assemblage.

metaal buigen
buigwerk, buizen buigen
metaalbedrijf utrecht

Toepassingen gebogen buizen van metaal

Laat u verrassen door de buigkunsten van Felyon, metaalbedrijf in Utrecht. Buizen buigen zoals kokers of staven is een geliefde metaalbewerking bij ondernemers, omdat het onbegrensde toepassingen kent. Buigen passen we vaak toe voor frames, trapleuningen, leidingen, buitenmeubilair perceelafscheidingen en kunstwerken. Wij hebben altijd een passende buigoplossing voor uw metaalproduct in rvs, aluminium of staal. Steeds meer bedrijven uit de Benelux weten ons te vinden voor gangbare en complexe buigvormen. Ze komen uit diverse branches waaronder de medische industrie, foodsector en agrisector, maar ook uit de machinebouw, interieurbouw en magazijninrichting. Naast buigen voeren we ook buiseindbewerkingen uit zoals trompen en verjongen.

Trompen en verjongen

Trompen betekent het verwijden van een buis. Dit werk voeren we uit door een instrument in de koker te plaatsen waardoor de buis oprekt. Bij verjongen gebeurt het tegengestelde. Hierbij gebruik je speciaal gereedschap waarmee je de buis van buitenaf aandrukt waardoor die smaller wordt geperst.

Metaalbedrijf Utrecht voor buigen in 2D, 3D, CNC of conventioneel

CNC gestuurd: maximaal 55 mm
Conventioneel: maximaal 40 x 2 mm

Uw buigprojecten professioneel laten uitvoeren? Bel ons op 0317 – 61 42 00. Felyon Metaaltechniek biedt u de juiste oplossing.

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning