1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. Buizen buigen
  6.  » CNC buigen

CNC buigen

CNC buigen staat voor computergestuurd buigen. We buigen met de meest moderne buigmachines, volledig in 3D. We bewerken op die manier bijvoorbeeld RVS, aluminium en staal.

We buigen zowel kleine als grote aantallen, op basis van maatwerk en in serieproductie. En twijfelt u over de haalbaarheid van een ontwerp? Stel het ons voor, dan kijken onze deskundigen graag met u mee.

cnc buigen
kokers buigen
buistechniek, felyon

Specialisten in complexe buigingen

Het buigen van met name buizen is een complexe techniek. De buitenwand wordt dunner, waardoor het risico op scheuren toeneemt. Aan de binnenkant ontstaat er een risico op rimpelvorming.

Onze machines voor CNC buigen gebruiken een inwendige doorn om koud te buigen. We kunnen dit zeer nauwkeurig doen, waarbij we ondertussen scheuren en rimpelingen voorkomen. We buigen buizen met een zeer kleine radius, zodat we u daar eigenlijk altijd goed mee van dienst kunnen zijn.

CNC buigen

CNC buigen biedt allerlei mogelijkheden. We buigen bijvoorbeeld voor de foodsector, de agrarische sector en de afvalbranche. Daarnaast werken we binnen de Benelux voor klanten in machinebouw, speciaalbouw en framebouw.

Dankzij buigen op basis van CNC werken we bijvoorbeeld aan hekwerken, trapleuningen en buitenmeubilair. En heeft u een ander project? Vertel ons waar u naar op zoek bent, dan denken we graag met u mee.

Zoekt u een specialist in CNC buigen? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency