1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. Buizen buigen
  6.  » Computergestuurd buigen

Buigtechniek computergestuurd kokers buigen in 3D

Felyon Metaaltechniek in Rhenen is gespecialiseerd in buigwerk. Wij werken met de modernste buigmachines van dit moment. Uiteraard buigen we graag voor u in 3D. De computergestuurde buigtechniek kunnen we uitvoeren bij rvs, aluminium en staal. Buizen buigen is een belangrijk aspect van onze 4 hoofdpijlers: Engineering, Maatwerk, Productie en Assemblage. U kunt ons inschakelen voor al uw maatwerk en series in kleine en grote aantallen. Als halffabricaat of eindproduct. Wat u ook wenst, zelfs uw moeilijkste buigopdracht is bij Felyon in goede handen.

cnc buigen
kokers buigen
buistechniek, felyon

Buigwerk een complexe techniek

Buigen van buizen is een moeilijk uit te voeren techniek. Dit komt doordat tijdens het buigen de buitenwand dunner wordt en daardoor de kans op scheuren van het materiaal toeneemt. Daarbij is de kans op rimpelvorming aan de binnenzijde van de bocht groot. Om deze risico’s in te perken, beschikken onze computergestuurde buigmachines over een inwendige doorn om koud te kunnen ombuigen. De doorn zorgt ervoor dat we zeer accuraat kunnen krommen en het hele proces zo kunnen leiden dat scheuren en rimpelvorming niet meer voorkomen. Onze specialisatie gaat zelfs zover dat we buizen kunnen buigen met een zeer kleine radius.

Voorbeelden buigtechniek

Felyon Metaaltechniek is buigzaam. We krommen alles wat zich laat buigen. Vrijwel geen enkele branche is ons onbekend. Zo vinden onze buizen hun weg naar tal van bedrijfssectoren in de Benelux waaronder de foodsector, agrarische sector en afvalbranche, maar ook naar de machinebouw, speciaalbouw en framebouw. Met computergestuurd buigen is in principe alles te maken. Denk hierbij ook aan hekwerken, trapleuningen en buitenmeubilair. Kijk op onze blog voor actuele projecten. Zit u met een lastig buigvraagstuk? Leg het voor aan onze specialisten. Zij denken mee en komen altijd met een goede uitkomst.

Specificaties

Buisdikte voor computergestuurd buigwerk: maximaal 55 mm

Maak ook gebruik van onze specialistische vaardigheden en bel vandaag nog voor een afspraak via 0317 – 61 42 00 of stuur een e-mail.

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning