1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. Buizen buigen
  6.  » Conventioneel buigen

Conventioneel buigen

Wilt u aluminium buigen, een plaat buigen of bent u benieuwd naar de specifieke mogelijkheden? We kunnen metaal en staal buigen. We werken met RVS en bijvoorbeeld aluminium, zowel conventioneel als op basis van CNC.

We buigen op maat en voor prototypes, net als voordelig in series. Dat doen we voor organisaties in alle branches door heel de Benelux.

doornbuigen
conventioneel buigen
bujigtechniek

Thuis in iedere branche

Laat ons conventioneel buigen voor bijvoorbeeld uw bedrijf in de agrarische sector, voedingssector en medische sector. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in machinebouw, speciaalbouw en magazijnbouw.

We werken voor klanten binnen de afvalverwerking en in de transportsector, altijd op basis van uw specifieke wensen. Lever ons uw idee of tekening aan, dan beoordelen wij of dit haalbaar is. We kunnen op allerlei manieren aluminium buigen of een aluminium plaat buigen, net als andere metalen.

Conventioneel doornbuigen en profielwalsen

Wilt u metaal of staal buigen en zoekt u daarvoor naar ervaren specialisten? We kunnen bijvoorbeeld doornbuigen en profielwalsen. We beschikken over talentvolle en goed geschoolde specialisten, met ruime praktijkervaring. Zij voorkomen rimpelingen in de binnenbocht en scheuren in de buitenwand. Zelfs bij gecompliceerd doornbuigen komen we tot het mooiste resultaat, net als wanneer we bijvoorbeeld profielwalsen.

Zoekt u een specialist in conventioneel buigen? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency