1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. Buizen buigen
  6.  » Conventioneel buigen

Buigtechniek handmatig buigen, profielen en doornbuigen

Voor echt fraai conventioneel buigen in rvs, aluminium en staal gaat u naar Felyon Metaaltechniek in Rhenen. Deze buigtechniek is net als CNC buigen een van onze specialisaties. Het is een methode methode die deel uitmaakt van onze 4 hoofdactiviteiten: Engineering, Maatwerk, Series en Assemblage. Voor doornbuigen, buizen buigen en profielwalsen zijn we een betrouwbare partner die werkt volgens het principe: wij doen wat we beloven. Dat geldt voor al uw maatwerk en series. Als prototype, enkele stuks of meer. Is uw bedrijf gevestigd in de Benelux, dan verwelkomen we u graag als klant. Ongeacht uw branche.

doornbuigen
conventioneel buigen
bujigtechniek

Buigtechniek voor elke bedrijfstak

Felyon Metaaltechniek voelt zich thuis in elke branche. Onze klanten komen uit zeer verschillende sectoren waaronder de agrisector, voedingssector en medische sector evenals de machinebouw, speciaalbouw en magazijnbouw. Ook in de afvalverwerkingsbranche en de transportsector zijn we geen onbekenden. Voor het welslagen van uw product, kunt u uw eigen tekening of idee aan ons voorleggen. U kunt ook een tekening laten maken door onze tekenaar. Twijfelt u of uw wens of idee uitvoerbaar is? Leg het gerust voor aan onze specialisten. Zij houden van buigtechniek met alle uitdagingen en komen altijd met de best passende oplossing.

Doornbuigen en profielwalsen

Voor doornbuigen en profielwalsen zijn gecertificeerde en ervaren vakmensen nodig. Gelukkig beschikt Felyon over deze vaklieden. Ze zijn goed geschoold en talenvol en hebben veel praktijkervaring. Deze specialisten bewerken elke buis handmatig zonder rimpeling in de binnenbocht en zonder scheuren in de buitenwand. Zelfs met gecompliceerd doornbuigen hebben ze geen enkele moeite. Daardoor kunnen we u een klokgaaf product garanderen dat we netjes op de afgesproken datum bij u afleveren.

Specificaties

Buisdikte handmatig buigen: maximaal 40 mm x 2 mm

Zoekt u een toeleverancier voor hoogwaardig buigwerk? Maak gelijk een afspraak met ons op 0317 – 61 42 00. Ons team helpt u graag verder.

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning