1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » CNC lasersnijden

Lasersnijbedrijf voor CNC lasersnijden rvs, aluminium en staal

Lasersnijbedrijf Felyon in Rhenen snijdt kleine en grote oplagen en afmetingen voor de industrie. Lasersnijden van rvs, aluminium en staal doen wij met de jongste telg in ons machinepark de Prima Power fiber laser. Behalve lasersnijden, kunt u bij ons terecht voor alle andere plaatbewerkingen en machinebouw. Ook voor gecompliceerde projecten. Daarbij zijn de 4 hoofdpijlers van onze bezigheden: Engineering, Maatwerk, Serieproductie en Assemblage. Onze plaatwerkproducten en voor u gebouwde machines, zijn van zeer hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Alle bewerkingen doen we in eigen fabriek, zodat extern transport niet aan de orde is. Klanten uit de gehele Benelux zijn van harte welkom.

24/7 lasersnijden 

Voor CNC lasersnijden van rvs, aluminium en staal bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Felyon kunnen we 7 dagen per week dag en nacht plaatwerk voor u snijden. Met onze nieuwe, moderne fiber lasersnijmachine hebben we de nieuwste technologie van dit moment onder eigen dak. Hierdoor zijn de doorlooptijden op eigen indeling beter en korter. Een ander pluspunt van deze laser is de geschiktheid voor de dunnere plaatdiktes. Daarbij verbruikt deze laser minder energie en dat is fijn voor het milieu. In combinatie met het geautomatiseerde platenmagazijn is het een echt productiebeest. Zie ook de actievideo’s in onze blog.

lasersnijden rvs, aluminium, staal
lasersnijbedrijf felyon rhenen

Nachtelijke calamiteiten

Om eventuele storingen in nacht en weekend adequaat het hoofd te bieden, is de fiber laser ingesteld op eventuele nachtelijke calamiteiten. Is er bijvoorbeeld een opstartprobleem dan stopt de machine uit zichzelf om te testen. Vervolgens start hij zelf opnieuw op. Is een nieuwe opstart onmogelijk, dan schakelt de machine zichzelf uit, zodat ook het energieverbruik stopt.

Afmetingen plaatmateriaal

Bij lasersnijden van rvs, alu en staal is veel ruimte nodig. Onze fiber lasersnijmachine kan plaatmateriaal verwerken met een maximale afmetingen van 3.000 mm bij 1.500 mm. Voor het verwerken van de restmaterialen gebruiken we een effectieve, milieuvriendelijke logistieke methode.

Maximale snijdiktes

Rvs: tot en met 15 mm
Aluminium: tot en met 5 mm
Staal: tot en met 20 mm

Wilt u ook gebruikmaken van alle gunstige aspecten van onze lasersnijmachine? Bel voor informatie of een deskundig advies 0317 – 61 42 00 of mail ons.

lasersnijden rvs

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning