1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » CNC lasersnijden

Lasersnijden

Lasersnijden maakt heel nauwkeurige bewerkingen mogelijk in RVS, staal en aluminium. We snijden met de Prima Power fiber-laser, een hypermoderne machine met tal van specifieke mogelijkheden.

We doen alle bewerkingen in eigen fabriek. Daardoor kunnen we u zowel snel als efficiënt van dienst zijn. En zoekt u naast het snijden van metaal naar andere bewerkingen? Ook die kunnen we meestal meteen voor u uitvoeren. We werken op die manier voor klanten in diverse branches, door heel de Benelux.

24/7 lasersnijden: volledig geautomatiseerd

Dankzij ons volledig geautomatiseerde proces kunnen we 24 uur per dag en 7 dagen per week lasersnijden. We minimaliseren bovendien doorlooptijden en houden rekening met de beste indeling voor diverse bewerkingen.

De laser verbruikt minder energie, zodat het bovendien een duurzame keuze is. Het geautomatiseerde platenmagazijn garandeert een vlotte bewerking, ook bij grote series.

En ontstaat er ’s nachts of in het weekend een storing? De machine stopt bij eventuele calamiteiten en zal zichzelf testen. De machine start opnieuw op, of schakelt uit als dat niet meer mogelijk is.

lasersnijden rvs, aluminium, staal
lasersnijbedrijf felyon rhenen

Specificaties

We kunnen tot maximaal 3.000 x 1.500 millimeter lasersnijden. Dat betekent dat we praktisch iedere beweging voor u kunnen doen. Daarnaast hanteren we de volgende specificaties voor de plaatdikte:

  • RVS: tot en met 15 mm
  • Aluminium: tot en met 5 mm
  • Staal: tot en met 20 mm

Zoekt u een specialist in lasersnijden? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

lasersnijden rvs

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency