1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » CNC plaatwalsen

CNC plaatswalsen

CNC plaatwalsen creëert ronde vormen uit plaatmateriaal. We walsen koud om RVS, aluminium en staal zowel conisch, cilindrisch en in 3D te bewerken. Dat doen we in plaatdiktes van 0,5 tot 8 millimeter, uiteraard op basis van een hoge mate van nauwkeurigheid.

Onze volautomatische CNC plaatwalsen maakt zowel gangbare als complete producten mogelijk, ook met lange lengtes en zonder vervorming. En wilt u metaalproducten laten samenstellen? We kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn met laswerk volgens de industriële normen.

Plaatwalsen in RVS, aluminium en staal

We gebruiken tijdens het plaatwalsen 4 rollen. We zetten plaatmateriaal om in de specifieke ronde profielen die u zoekt. Dat doen we bijvoorbeeld voor de machinebouw, speciaalbouw en de agrarische sector. We werken op die manier aan:

  • Cilinders
  • Conussen en trechters
  • Rompen
  • Schalen
  • Pompbehuizingen
  • Esthetische producten
plaatwalsen felyon
cnc rvs aluminium staal walsen

CNC plaatwalsen: koude bewerking

We gebruiken voor het CNC plaatwalsen de koude bewerking. Warm walsen biedt de mogelijkheid om plaatmateriaal dunner te maken. Onze koude bewerking maakt in plaats daarvan specifieke gevraagde ronde vormen mogelijk.

Specificaties voor walsen

Plaatdiktes: 0,5 – 8 mm
Maximale breedte plaatwerk: Tot en met 2.500 mm

Zoekt u een specialist in CNC plaatswalsen? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency