1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. CNC plaatwalsen
  6.  » Cilinders

Rvs, aluminium en stalen cilinders plaatwalsen

Felyon Metaaltechniek in Rhenen walst graag voor u. Plaatwalsen van rvs, alu en stalen cilinders en ringen is een belangrijk aspect van onze 4 hoofdpijlers: Engineering, Maatwerk, Serieproductie en Assemblage. Onze klanten zijn bedrijven in de Benelux. Ze zijn werkzaam in diverse sectoren waaronder de agrarische sector, foodsector, medische sector en veel andere. U kunt bij ons uw product op maat laten walsen of in kleine en grote series. Indien gewenst, geven onze specialisten u graag advies, maken een ontwerp vanaf uw eigen tekening en ondersteunen het productieproces en de montage. Twijfelt u over de uitvoerbaarheid van uw idee of schets? Leg het voor aan onze experts.

Halffabricaat of totaalproduct

Onze klanten gebruiken roestvaste, stalen en alu cilinders en ringen voor duizend-en-1-toepassingen in de industrie. Als halffabricaat of compleet product. U vraagt en wij plaatwalsen. En wilt u geen zorgen over een tijdige levering aan uw eindklant? Felyon kan, als u dit wenst, uw producten rechtstreeks afleveren bij deze eindklant. Zo hebt u er geen omkijken naar. Bespreek dit vooraf met ons.

plaatwalsen, felyon rhenen
rvs cilinders

Plaatwalsen cilinders en toepassingen

Als verfijnd plaatbewerkingsbedrijf walst Felyon elke cilinder die een bedrijf maar nodig kan hebben. Denk hierbij aan de vervaardiging van tanks voor de opslag van vloeistof of gas. We bouwen eerst de tank en maken tot slot de uiteinden dicht. Een ander voorbeeld is de fabricage van troggen. Een trog is deels recht met een gewalste bodem. Er zitten vaak vijzels doorheen voor transport van voer of houtsnippers naar de plaats van bestemming. Andere veelgevraagde producten zijn cilinders voor kunstwerken en designwanden van inwerpzuilen voor de afvalverwerking. De kappen die eromheen zitten, zijn rond gewalst.

En we walsen verder

Als toeleverancier in de metaalsector maken we ook snijwerk om conisch te walsen zoals trechters die we schuin walsen in een trechtervorm. Dit zijn onder andere onderdelen die onder een trailer worden gelast. Verder plaatwalsen we cilinders voor speciale buizen en onderdelen voor slakkenhuizen van pompen. In feite kan het alles zijn van plaatmateriaal in rvs, alu of staal dat een ronde vorm moet krijgen. Daarnaast kunnen we alle cilinders en ringen voor u samenstellen tot een eindproduct. Het eventuele laswerk dat we hierop uitvoeren, voldoet aan de vastgestelde eisen voor de industrie.

aluminium cilinders

Specificaties

Plaatdiktes: 0,5 – 8 mm
Plaatbreedtes: tot en met 2.500 mm

Wilt u weten of Felyon uw specifieke cilinders en ringen kan walsen? Vraag het ons. We zijn bereikbaar op 0317 – 61 42 00 of per e-mail.

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning