1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. CNC plaatwalsen
  6.  » Cilinders

Cilinders walsen

Laat cilinders walsen in bijvoorbeeld aluminium, RVS en staal. We walsen cilinders voor klanten door heel de Benelux, waaronder in de agrarische sector, foodsector en medische sector.

We walsen in kleine en grote series, en zelfs op maat als dat nodig is. Bovendien kunnen we u adviseren over de mogelijkheden, ontwerpen maken of meedenken over uw eigen tekening. We ondersteunen tijdens het productieproces en desgewenst bij de montage. Dus twijfelt u over de uitvoerbaarheid van uw idee? Leg het voor aan onze experts, dan denken we graag met u mee.

Voor halffabricaten en eindproducten

We walsen cilinders in roestvast staal (RVS), staal en aluminium. Dat doen we bijvoorbeeld in (grote) ringen, voor allerlei toepassingen binnen de industrie. We plaatwalsen halffabricaten en eindproducten, uiteraard op basis van uw specifieke wensen.

Tip: wilt u de producten meteen laten afleveren bij de eindklant? Ook dat kunnen we vaak voor u verzorgen.

plaatwalsen, felyon rhenen
rvs cilinders

Voor allerlei toepassingen

Laat de cilinder walsen die u wilt laten maken. Dat doen we bijvoorbeeld voor tanks voor de opslag van vloeistoffen en gassen. We bouwen dan eerst de tank, waarna we de uiteinden dichtmaken. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met de productie van troggen. Die is deels recht, met een gewalste bodem. Vijzels in de troggen maken het transport van bijvoorbeeld voer of houtsnippers mogelijk. Verder walsen we cilinders voor bijvoorbeeld kunstwerken en designwanden van inwerpzuilen voor afvalverwerking.

Cilinders walsen

Zoekt u een trechter of andere specifieke vorm? We zijn uw specialist in walsen, iets dat we ook conisch kunnen doen. Bijvoorbeeld in combinatie met snijwerk. Het creëert de basis die u onder een trailer kunt lassen.

Daarnaast plaatwalsen we cilinders voor speciale buizen, onderdelen en bijvoorbeeld slakkenhuizen van pompen. Ieder plaatmateriaal in RVS, aluminium en staal kunnen we in een ronde vorm walsen. Uiteraard stellen we dat graag samen tot een eindproduct, bijvoorbeeld door dit volgens de industriële normen te lassen.

aluminium cilinders

Zoekt u een specialist in cilinders walsen? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency