1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. CNC plaatwalsen
  6.  » Conussen

Conus walsen, rvs aluminium stalen trechters

Ontdek de mogelijkheden van Felyon Metaaltechniek in Rhenen. Ook op het gebied van plaatwalsen kunnen we veel voor u betekenen. Walsen van rvs, aluminium of trechters van staal is een van die bewerkingen die vallen onder onze 4 hoofdpijlers: Engineering, Maatwerk, Productie en Assemblage. Alle conussen die wij maken, zijn van bovengemiddelde kwaliteit en in de soort en maat die u wenst. Als maatwerk of in serie. U kunt zelf een productietekening aanleveren of aan de hand van een voorbeeld een tekening door ons laten maken. Hebt u deskundig advies nodig? Leg uw vraagstuk voor aan onze engineers. Zij komen altijd met een goede oplossing.

Walsen van rvs, aluminium of trechters van staal als maatwerk

Als toeleverancier voor de Benelux is Felyon Metaaltechniek volledig ingericht op het plaatwalsen van maatwerkconussen voor elke toepassing. Dit kunnen halffabricaten zijn of totaalproducten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uw samengestelde metaalproducten. Eventueel laswerk hieraan voldoet een alle industriële normen. We kunnen de rvs en alu trechters voor u ontwerpen, produceren en assembleren. De levertijden zijn kort.

rvs, aluminium, stalen trechters
conus walsen, rvs trechters

Voorbeelden van toepassingen conussen

Roestvaste trechters en stalen conussen zijn veel gebruikte producten voor het vervoeren van grondstoffen die bijvoorbeeld in een opslagtank getrechterd moeten worden. Denk hierbij aan het vallen of opvangen van poeder, graan of zand. Deze bestanddelen worden opgevangen in een trechter en vervolgens middels een trog of cilinder vervoerd naar de invoer van bijvoorbeeld een machine. Start dit transport met een grote diameter, dan is het vaak zo dat een conus met een kleinere diameter nodig is om het uiteindelijke doel te bereiken. Felyon kan u helpen met de juiste roestvaste en alu trechters voor elk karwei.

Specificaties plaatwerk

Plaatdiktes: 0,5 – 8 mm
Maximale breedte: tot en met 2.500 mm

Meer weten over de fabricage van maatwerkconussen? Bel met 0317 – 61 42 00. We staan u graag te woord.

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning