1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. CNC plaatwalsen
  6.  » Conussen

Conussen walsen

Laat conussen walsen, bijvoorbeeld in RVS, aluminium of trechters van staal. Het is een van de bewerkingen die we u bieden, zowel op maat als in kleine aantallen en in serie. Lever ons de producttekening of een voorbeeld aan, dan gaan we daarmee aan de slag. En ontbreekt het aan een voorbeeld? We kunnen dit voor u maken, uiteraard op basis van deskundig advies.

Walsen op maat

Als we conussen walsen kunnen we dat volledig op maat doen. We bewerken halffabricaten en eindproducten, afhankelijk van hoe u er gebruik van wilt maken. Bovendien werken we aan samengestelde metaalproducten. Het laswerk voldoet natuurlijk aan de belangrijke industriële normen. Zo kunnen we trechters in staal, aluminium en RVS ontwerpen, produceren en uiteindelijk assembleren.

rvs, aluminium, stalen trechters
conus walsen, rvs trechters

Conussen walsen

Benieuwd voor welke toepassingen we conussen walsen? Dat doen we bijvoorbeeld voor het vervoeren van grondstoffen. Dus wilt u die in een opslagtank trechters? Als u poeder, graan of zand wilt opvangen of laten vallen is dit een geschikte toepassing.

Een trog of cilinder kan de grondstoffen vervolgens vervoeren naar een machine. We denken graag met u mee over de juiste diameter van de conus, zodat u daar binnen het proces goed gebruik van kunt maken.

Zoekt u een specialist in conussen walsen? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency