1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. CNC plaatwalsen
  6.  » Schalen

Schalen walsen

Laat schalen walsen door de specialist in plaatwalsen. We walsen schalen en schaaldelen, voor een nauwkeurige bewerking op maat. We adviseren, ontwerpen en bewerken. Dus ontbreekt het aan een voorbeeld of schets? Vertel ons wat u zoekt, dan gaan we daarmee aan de slag.

Walsen van schalen in diverse metalen

We walsen schalen en schaaldelen in bijvoorbeeld RVS, aluminium en staal. Op die manier bewerken we halffabricaten en complete producten. Dat doen we op maat, voor een paar producten en natuurlijk in serie. Vervolgens kunnen we u goed van dienst zijn met nabewerkingen en zelfs de montage.

metaaltechniek felyon
plaatwalsen schalen, schaaldelen

Wat is schalen walsen?

We walsen schalen of schaaldelen als de uitslag te groot is om die uit één plaatlengte te halen. Het gaat om de afmetingen, waarmee we u uitstekend op maat van dienst kunnen zijn. We maken schalen en knippen die op vanwege bijvoorbeeld de toegankelijkheid als we grote lengtes moeten lassen. Bovendien gebruiken we dit voor de specifieke opbouw van metaalproducten.

Schalen walsen om slijtage te voorkomen

Zoekt u een specialist in schalen en schaaldelen, bijvoorbeeld voor cilinders en troggen? Pas de schaal toe in een metalen cilinder of trog om die als slijtdeel toe te passen. Het transport van grind of zand laat de schaal slijten, om de slijtage van het volledige product te voorkomen.

Zoekt u een specialist in schalen walsen? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency