1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » CNC ponsen

CNC ponsen, ponsnibbelen van metaal, metaalbedrijf Felyon

CNC ponsen van metaal is een veelgebruikte methode bij verfijnde plaatbewerking en machinebouw. Metaalbedrijf Felyon in Rhenen kan alle ponsbewerkingen voor u uitvoeren. Zelfs de meest bijzondere. Wij nibbelen voor alle branches waaronder de voedingsmiddelenindustrie, agrisector en transportsector, evenals de machinebouw, speciaalbouw en magazijnbouw. Voorbeelden van ponswerk zijn traptreden, luchtroosters en afrasteringen. Ook voor het maken van sleutelgaten en sleufgaten in alle denkbare vormen is deze techniek populair. Wij werken vanuit onze 4 hoofdpijlers: Ontwerp, Maatwerk, Productie en Assemblage.

Metaalbedrijf Felyon voor ponswerk

Metaalbedrijf Felyon is een verfijnd plaatbewerkingsbedrijf voor metaalbewerking en machinebouw. U kunt ons inschakelen voor het ponsen van kwaliteitsproducten in rvs, aluminium en staal. Wij bieden u passende oplossingen bij complexe metaalvraagstukken, zodat u altijd blij bent met het eindproduct. Het werkbereik van de machine is 3.000 mm x 1.500 mm met een 200 slagen per minuut in de nibbelmodus en 1.000 slagen per minuut in de markeringsmodus.

cnc ponsen, metaalbedrijf
ponsnibbelen, ponsen metaal

CNC ponsen metaal en veelgevraagde bewerkingen

Ons metaalbedrijf kan naast de vele gangbare ponsbewerkingen in rvs, aluminium en staal door middel van extra functies de volgende speciale bewerkingen voor u uitvoeren:

  • Nibbelen
  • Draadtappen
  • Buigen
  • Omvormen
  • Graveren
  • Markeren
  • Kralen

Geautomatiseerd platenmagazijn voor topproductie

Ons volledig geautomatiseerde platenmagazijn maakt snel en efficiënt werken mogelijk. Met een capaciteit van 30 ton plaatmateriaal zijn we op en top productief. We noemen de afmetingen en plaatdiktes die we kunnen verwerken:

Minimale afmeting: 500 x 200 mm
Maximale afmeting: 3.000 x 1.500 mm
Plaatdikte: 0,5 – 6 mm

Zoekt u een expert op ponsgebied of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0317 – 61 42 00.

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning