1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. CNC ponsen
  6.  » Afbramen

Lasersnijbedrijf voor afbramen / ontbramen van metaal

Felyon in Rhenen is klantvriendelijk en handvriendelijk. Wij willen graag voorkomen dat u uw handen openhaalt aan uw nieuwe metaalproducten. Tijdens het CNC-ponsen hiervan, ontstaan automatisch bramen aan de bewerkingsranden. Gelukkig kunnen we dit tijdens de plaatbewerking oplossen. Afbramen of ontbramen passen we direct na het ponsproces toe, waardoor de machine alle bramen definitief verwijdert. Wij kunnen u met een gerust hart garanderen dat u al uw metaalproducten 100 procent braamvrij ontvangt.

afbramen, metaal
ontbramen
lasersnijbedrijf, felyon

Ontbramen hoe werkt dat?

Terwijl de machine het CNC-ponsproces uitvoert, vindt ook het ontbramen plaats. Dit ontbramen is mogelijk doordat 2 geharde rollerballen tijdens het ponsen boven en onder het plaatmateriaal meelopen. Ze gaan exact langs de contourlijnen en duwen de braam op volle kracht weg. Zo ontstaat een mooie, gladde snijkant. Deze afbraamtechniek faalt nooit en zorgt na elke ponsbewerking voor een handvriendelijke snijkant. Een van de pluspunten van deze methode is dat we contourlijnen ongeacht de dikte en de plaats kunnen bewerken. Zelfs op zeer lastige plaatsen.

Handmatig of machinaal afbramen

Bij machinaal ontbramen is veel winst te behalen in vergelijking met de handmatige. We noemen de belangrijkste:

  • Gegarandeerd exacte maten
  • 100 procent braamvrij
  • Handvriendelijk
  • Perfecte coating
  • Tijdbesparend

Kies ook voor de kwaliteit van Felyon en spaar uw handen met braamvrije halffabricaten of totaalproducten. Bel nu voor een afspraak 0317 – 61 42 00.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency