1. Home
 2.  » 
 3. Diensten
 4.  » 
 5. CNC ponsen
 6.  » Markeren / graveren

Rvs, aluminium en staal graveren lasersnijbedrijf Felyon

Wilt u een tekst of markering laten graveren die altijd haarscherp zichtbaar blijft? Felyon in Rhenen is hiervoor het goede adres. Rvs, aluminium of staal graveren kan in al uw halffabricaten en complete metaalproducten in serie of als maatwerk. Graveren is een van de elementen die deel uitmaken van onze 4 hoofdpijlers: Engineering, Maatwerk, Productie en Assemblage. Onze klanten komen uit alle branches in de Benelux.

rvs, aluminium, staal graveren
lasersnijbedrijf felyon rhenen
markeren metaal

Rvs aluminium of staalplaat graveren

Markeren en graveren van metalen kan bij Felyon met de Prima Power lasersnijmachine of met de watersnijmachine. Ze werken zeer nauwkeurig en zijn ideaal voor het maken van ondiepe en diepe groeven en zeer verfijnde inscripties die altijd haarscherp blijven. Ook als het product daarna nog een nabewerking krijgt in de vorm van parelen of elektrolytisch galvaniseren of thermisch verzinken.

Lasersnijbedrijf maakt elk graveerteken of markeerteken

Het aanbrengen van inscripties in metalen is een populaire metaalbewerking. Het gaat hierbij meestal om een voorbewerking die kan bestaan uit diverse tekens. Bij metaal markeren zijn dit vooral nummeringen voor gaten, serienummers of coderingen. Bij graveren betreft het blijvende inscripties die we met precisieapparatuur in het metaal etsen. De belangrijkste voorbeelden hiervan zijn:

 • Namen
 • Cijfers
 • Symbolen
 • Zetlijnen
 • Afbeeldingen
 • Centergaten

Specificaties

Invoeren van plaatmateriaal loopt via ons volautomatische platenmagazijn. Onze machine kan plaatwerk hanteren van onderstaande afmetingen:

Minimale afmetingen: 500 x 200 mm
Maximale afmeting: 3.000 x 1.500 mm
Plaatdikte: 0,5 – 6 mm

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor graveerwerk en markeerwerk? Bel hiervoor 0317 – 61 42 00. We zijn u graag van dienst.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency