1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. CNC ponsen
  6.  » Omvormen

Metaalbewerkingsbedrijf voor metaal omvormen / vervormen

Metaalbewerkingsbedrijf Felyon in Rhenen is een verfijnd plaatbewerkingsbedrijf voor de Benelux. Vervormen is onderdeel van onze 4 pijlers: Engineering, Maatwerk, Productie en Assemblage. De kwaliteit van onze halffabricaten en totaalproducten ligt ver boven het gemiddelde. U kunt bij ons terecht voor al uw maatwerk en serieproducten in rvs, aluminium en staal. Ook voor complexe projecten draaien onze vakmensen hun hand niet om. Zij kunnen u desgewenst adviseren wat in uw geval de mogelijkheden en oplossingen zijn voor een metaalvraagstuk.

metaalbewerkingsbedrijf
metaal omvormen, vervormen
plaatbewerking en machinebouw

Voordelen vormgeven

Omvormen van rvs, aluminium en staal biedt u eindeloos veel mogelijkheden om uw uiteindelijke doel te realiseren. Daarbij biedt deze plaatbewerking u tal van voordelen waaronder:

  • Veel speelruimte qua ontwerp
  • Optie voor lange afmetingen
  • Lage kosten
  • Uitstekende verhouding gewicht – sterkte
  • Corrosiebestendig

Metaalbewerkingsbedrijf ook voor uw toepassing

De omvormbewerking van metaal kunnen we inzetten voor zeer uiteenlopende projecten. Zo gebruiken we de bewerking onder andere voor louvres stansen, rollen van verstevigingsnaden en doordrukkingen. De Prima Power lasersnijmachine van ons metaalbewerkingsbedrijf is zeer flexibel en biedt een optimale controle over de slaglengte en positie van de matrijs. De treksterkte is hierbij van ondergeschikt belang. Daardoor kunnen we elk project trefzeker voor u uitvoeren in vrijwel elke afmetingen en dikte.

Specificaties

Onze lasersnijmachine is een echte alleskunner met een groot bereik in de verwerking van plaatdiktes en afmetingen:

Minimaal formaat: 500 mm x 200 mm
Maximaal formaat: 3.000 mm x 1.500 mm
Plaatdikte: 0,5 – 2 mm

Op zoek naar een echte metaalbewerkingsspecialist? Maak nu een afspraak met ons metaalbewerkingsbedrijf op 0317 – 61 42 00. Ons team staat voor u klaar.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency