1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. CNC ponsen
  6.  » Schroefdraad tappen

Draad of schroefdraad tappen in rvs, aluminium of staal

Felyon Metaaltechniek in Rhenen is dé vakman als het gaat om geautomatiseerd tappen. Onze gecertificeerde en getalenteerde vakmensen kunnen bogen op een jarenlange ervaring en leveren uitsluitend kwaliteit. Schroefdraad tappen is onderdeel van onze 4 hoofdpijlers: Engineering, Maatwerk, Productie en Assemblage. Bedrijven in de gehele Benelux kunnen bij ons terecht voor het tappen van metrische schroefdraden in al uw halffabricaten en complete metaalproducten van M2 tot en met M6. Als maatwerk of in series. Omdat we al het plaatwerk op voorraad hebben, is de levertijd kort.

Proces schroefdraad tappen in roestvast staalplaat of alu

Voor het uitvoeren van tapwerk, boren we eerst speciale montagegaatjes in de beoogde diameter in het plaatwerk. Deze gaatjes voorzien we vervolgens van schroefdraad. Dit aanbrengen van schroefdraad, gebeurt met een zogenoemde tap. Het tappen in harde metalen zoals staal, vraagt om meerdere stappen.

Verfijnd tappen met CPS systeem

Felyon Metaaltechniek is een verfijnd plaatbewerkingsbedrijf dat werkt met de modernste plaatbewerkingsmachines van dit moment. Hierdoor is het mogelijk dat we met behulp van een speciaal CPS-systeem zeer gedetailleerd kunnen werken. Dankzij dit systeem kunnen we naast het gangbare tapproces ook verfijnde plaatwerkproducten voorzien van schroefdraad in de gewenste maat. Dat is voor u een zorg minder.

draad tappen, felyon rhenen
schroefdraad tappen in rvs, aluminium, staal
felyon metaaltechniek rhenen

Specificaties plaatwerk

Ons volautomatische platenmagazijn zorgt ervoor dat er geen oponthoud ontstaat in het tapproces. Onze lasersnijmachine kan onderstaande afmetingen en plaatdiktes aan:

Minimale afmeting: 500 x 200 mm
Maximale afmeting: 3.000 mm bij 1.500 mm.
Standaard draadvorm materiaaldikte draadtappen: 0,5 t/m 1,25 mm
Tappen speciale draadvorm materiaaldikte: 1,25 t/m 2 mm
Formaat: afhankelijk van de gekozen maat schroefdraad

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bel Felyon voor al uw draadtapwerk. U bereikt ons op 0317 – 61 42 00.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency