1. Home
 2.  » 
 3. Diensten
 4.  » 
 5. CNC ponsen
 6.  » Traptreden ponsen

Antislip trap rvs, aluminium, stalen traptreden

Trappen en traptreden zijn er in veel soorten en maten voor matige en zware belasting. Elke antislip trap en de treden die Felyon Metaaltechniek in Rhenen maakt, zijn van eersteklas kwaliteit. Daarnaast zijn we een deskundige partner voor advies over de keuze van uw trap. We maken complete industriële trappen of designtrappen voor bedrijven in de gehele Benelux. Wilt u enkel de treden vervangen dan kunt u bij ons losse traptreden naar keuze laten maken. Perforaties en opdrukkingen voor de treden kunnen we in elke gewenste maat voor u ponsen. Als maatwerk of in kleine of grote series. Roestvaste, alu en staal traptreden zijn geschikt voor:

 • Steektrappen
 • Wenteltrappen
 • Spiltrappen
 • Binnentrappen
 • Buitentrappen
antislip trap, felyon rhenen

Antislip trap brede traptreden

Onze Perfo trappen met brede, geperforeerde treden voorkomen uitglijden of vallen. Het is een van onze populairste producten onder andere omdat ze bedrijfsongelukken kunnen voorkomen. Een antislip trap met metalen treden heeft als pluspunt dat de treden hun grip blijven behouden en een goede afwatering geven als ze bevuild worden door olieachtige vloeistoffen of water. Ze zijn een uitstekend alternatief voor trappen met een open rooster.

Stalen traptreden met doppen

Trappen voor gebruik binnen kunnen we leveren met traptreden die zijn voorzien van duurzame rubberdoppen. Naast een uitstekende grip is de aanblik van dit type traptreden heel mooi. U kunt de trap laten maken met of zonder zijplaten. De treden hebben geen afwatering en bij oplevering is elke tree voorzien van alle rubberdoppen.

Tree met kogelopdruk

Een rvs, aluminium of stalen traptrede met kogelopdruk is geschikt voor binnen en buiten. Een kogelopdruk ontstaat doordat we in elke tree gaten ponsen met een vooraf bepaalde diameter die we vervolgens omhoog drukken. Voordelen van trappen met een kogelopdruktrede zijn:

 • Verhoogde veiligheid
 • Betere grip
 • Goede afwatering
 • Vermindert hoogtevrees
 • Mogelijkheid voor verzonken schroefkop
rvs, aluminium, stalen traptreden

Nabewerking en montage

Na de vervaardiging van uw trap of traptreden kunnen we die desgewenst voor u verzinken of voorzien van een duurzame poedercoating in de RAL-kleur die u wilt. Voor een eventuele montage, komen onze monteurs bij u langs.

Specificaties traptreden

Voor het ponsen van trappen, traptreden en traproosters gelden onderstaande maten:

Minimale afmetingen: 500 x 200 mm
Maximale afmeting: 3.000 x 1.500 mm
Plaatdikte: 2 – 4 mm

Wilt u meer weten over een bepaalde trap of trede? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten via 0317 – 61 42 00.

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning