1. Home
 2.  » 
 3. Diensten
 4.  » Lassen

Lassen

Laten lassen en daarvoor op zoek naar de ervaren specialist? Bij Felyon lassen we duurzame en solide verbindingen. Dat doen we in RVS, aluminium en staal. Uiteraard kunnen we robotlassen, CNC lassen, TIG, MIG en MAG lassen. We creëren sterke lasverbindingen, waar u volledig op kunt vertrouwen. Dat doen we bijvoorbeeld voor framebouw, machinebouw en plaatwerk.

RVS, aluminium en staal lassen

Een lasverbinding is sterk, licht van gewicht en heeft een goede weerstand tegen buigen. Bovendien zijn lasverbindingen vaak goedkoper dan verbindingen met een klink of een bout. De verbinding is verder sneller dan een lijmverbinding.

We lassen met bestendigheid tegen zeer hoge temperaturen en met een goede krachtoverdracht. Onze engineers vertellen u daar graag meer over. Dus zoekt u een specialist in punt lassen of andere lasverbindingen voor RVS, aluminium en staal? We denken graag met u mee.

lasbedrijf felyon utrecht
rvs, aluminium, staal lassen felyon

Deskundig advies over laswerk

Onze gecertificeerde en gespecialiseerde lassers weten wanneer een lasverbinding de juiste keuze is. En wanneer er betere alternatieven zijn. We denken graag met u mee over de ideale mechanische verbinding.

Dus zoekt u naar de beste manier om een verbinding te realiseren? We kunnen RVS, staal en aluminium lassen. Tegelijkertijd denken we mee over mogelijke alternatieven, als die beter geschikt zijn.

Verbindingen zonder onverwachte structuurveranderingen

De extreme verwarming van metalen kan leiden tot structuurveranderingen. Het is een belangrijk aspect bij lassen, om een goede verbinding te creëren. We laten metaal vloeien met een smeltbad met zeer hoge temperaturen. Tegelijkertijd houden we rekening met de eigenschappen van staal, metaal en RVS om u daarmee duurzaam en goed van dienst te zijn.

aluminium, staalplaat lassen

Lassen in de hoogste kwaliteit

Laat RVS, aluminium en staal lassen in de hoogst mogelijke kwaliteit. We beschikken over zowel de materialen, machines als de specialisten die u daarmee goed van dienst kunnen zijn.

Uiteraard kunnen we op verschillende manieren lassen:

 • CNC Robotlassen
  • TIG lassen
  • MIG lassen
  • Stiftlassen
 • Conventioneel laswerk
  • MAG lassen

Zoekt u een specialist in lassen? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency