1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » Maatwerk

Maatwerk

Maatwerk in RVS, aluminium en staal vraagt om deskundigheid, specialisme en ervaring. We beschikken over de materialen, de machines en natuurlijk de geschoolde medewerkers en engineers die u daarmee uitstekend van dienst kunnen zijn.

Dankzij een machinepark van meer dan 3.000 vierkante meter (m2) kunnen we met een korte doorlooptijd alles realiseren waar u naar op zoek bent. Dus gaat het om complexe vraagstukken of maatwerk? We gaan er graag voor u mee aan de slag.

Specialist in maatwerk

We leveren maatwerk in alle soorten en maten, zowel in RVS, staal als aluminium. De mogelijkheden zijn eindeloos, dankzij de diverse specifieke bewerkingen die we kunnen uitvoeren. Bovendien doen we dat voor verschillende toepassingen:

  • Machinebouw
  • Constructief maatwerk
  • Plaatbewerking
  • Verspaning
metaaltechniek felyon

In RVS, staal en aluminium

We maken maatwerk in staal, aluminium en RVS. Dat doen we onder andere voor bedrijven binnen de agrisector, transportsector en in de afvalbranche. We ontwikkelen, produceren en assembleren. Bijvoorbeeld als het gaat om machineframes en machinebeveiliging. En zoekt u naar transportbanden, een afzuigsysteem of een hekwerk? Vertel ons wat u zoekt, dan leggen we u graag uit hoe we u daar met bijvoorbeeld watersnijwerk, zetwerk en andere bewerkingen in metaal mee van dienst kunnen zijn.

rvs, aluminium, staal maatwerk

Maatwerk: halffabricaten en eindproducten

We produceren en leveren zowel halffabricaten als eindproducten. Dus gaat het u om een specifieke toepassing zoals een vouwmachine, een wasinstallatie of een transportband? We kunnen u er goed mee van dienst zijn, net als met de eindproducten die u uw klanten wilt leveren.

We maken maatwerk in staal, aluminium en RVS. Dat doen we in gescheiden afdelingen voor RVS en de andere materialen. Op die manier produceren we volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Zoekt u een specialist in maatwerk metaalbewerking? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency