1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » Maatwerk

Felyon Metaaltechniek voor rvs aluminium staal maatwerk

Felyon Metaaltechniek in Rhenen is dé toeleverancier van rvs, aluminium en staal maatwerk voor elke branche in de Benelux. Wij zijn een flexibele en betrouwbare partner voor al uw halffabricaten en totaalproducten van hoge kwaliteit. De 4 pijlers vanwaaruit we werken zijn: Engineering, Maatwerk, Productie en Assemblage. Met een hypermodern machinepark dat staat opgesteld in een bedrijfspand van maar 3.000 m2, kunnen we efficiënt en vlot werken met een korte doorlooptijd. Wij bieden oplossingen voor al uw eenvoudige of gecompliceerde metaalkwesties.

Felyon Metaaltechniek voor gangbare en complexe metaalproducten

Ons kenmerk is maatwerk. Maatwerkproducten zijn er in soorten en maten. In feite zijn de mogelijkheden onbegrensd. Afhankelijk van het product verschillen ook de soorten bewerkingen die we moeten uitvoeren om tot het gewenste eindresultaat te komen. Daarmee neemt Felyon Metaaltechniek u alle zorgen uit handen. We maakten voor u een onderverdeling in de soorten maatwerk:

metaaltechniek felyon

Roestvast, alu en staal maatwerk mogelijkheden

Felyon Metaaltechniek is toonaangevend in maatwerk van a tot z. Steeds meer bedrijven weten de weg naar ons te vinden. Onze klanten komen uit zeer diverse branches waaronder de agrisector, transportsector en afvalbranche. Metaalproducten die we ontwikkelen, produceren en assembleren zijn onder andere machineframes, machinebeveiliging en verlichting evenals transportbanden, hekwerken en afzuigsystemen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor watersnijwerk, zetwerk en unieke kunstwerken in metaal. Of het nu gaat om een halffabricaat of compleet product, wij dragen zorg voor een duurzaam product.

rvs, aluminium, staal maatwerk

Wat verstaan we onder een halffabricaat

Halffabricaten zijn metaalproducten die wij produceren en leveren aan de betreffende eindverkopers. Zo’n onderdeel van een totaalproduct kan voor elke klant anders zijn. Het kan bijvoorbeeld een transportband zijn die loopt naar een industriële vouwmachine van een wasinstallatie voor bijvoorbeeld de was van een hotel. Het kan ook een transportsysteem zijn om de waszakken in te hangen die vervoerd worden naar die wasmachines. Een halffabricaat kan een toevoeging zijn, maar net zo goed een cruciaal onderdeel om een eindproduct te laten werken. Meestal worden ze gemaakt van rvs, aluminium of staal. Felyon Metaaltechniek heeft een afgescheiden afdeling voor de fabricage van rvs-producten.

Zoekt u een specifiek onderdeel op maat voor uw machine? Leg het voor aan onze engineers. U bereikt ons op 0317 – 61 42 00

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning