1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. Maatwerk
  6.  » Framebouw

Framebouwbedrijf framebouw in rvs, aluminium en staalframebouw

Framebouwbedrijf Felyon in Rhenen is dé totaaltoeleverancier in de metaalbranche. Framebouw in rvs, alu en staalframebouw vraagt veel vakmanschap. Wij kunnen u dit volop bieden. Onze framebouwspecialisten houden van uitdagingen en komen die ook dagelijks tegen op hun pad. Hun talent, meedenkmentaliteit en oplossingsgerichtheid zullen u zeker aanspreken. Twijfelt u of uw idee of schets kan worden vertaald naar een kwaliteitsframe dat u zoekt? Leg het voor aan onze engineers. Zij denken met u mee en komen beslist met een goede uitkomst. De bouw van frames behoort tot onze 4 hoofdpijlers: Ontwerp, Maatwerk, Productie en Assemblage.

framebouw rvs, aluminium, staalframebouw felyon

Framebouwbedrijf als betrouwbare partner

Voordat een frame geschikt is voor gebruik, Gaat daar een heel proces aan vooraf. Felyon probeert zijn klanten zoveel mogelijk te betrekken bij de totstandkoming van een project. Bij staalframebouw starten we met een deskundig advies, maken de tekeningen en beginnen na uw goedkeuring met de bouw. Indien nodig assembleren we uw product en monteren dit op locatie. Beide partijen hebben voordeel van een wederzijdse betrokkenheid. Bijvoorbeeld een snel overleg over door te voeren wijziging in een ontwerp of een keuze voor bepaalde verbindingen. Vooral het lassen van roestvast staal vraagt veel vakkennis van onze lassers, zodat zij de klant ook kunnen uitleggen waarom is gekozen voor een bepaalde verbinding.

Kwaliteit framebouw in alu en staalframebouw

Naast een team van vakmensen zijn moderne machines en werkruimte belangrijk. Felyon beschikt over een enorme werkoppervlakte van totaal 3.000 m2. Daardoor is het mogelijk om staalframebouw en alle metaalbewerkingen van a tot z uit te voeren onder 1 dak. Voor rvs en aluminium hebben we zelfs een aparte, gescheiden afdeling. We produceren volgens de Lean managementfilosofie waarbij de kwaliteit van onze metaalproducten altijd bovenaan staat. Onze klanten komen uit uiteenlopende branches zoals de voedingsmiddelenindustrie, agrisector en recreatiebranche, evenals de magazijnbouw, wegenbouw en waterbouwsector. We bouwen voor hen diverse soorten frames.

framebouwbedrijf felyon rhenen

Voorbeelden van frames die wij bouwen

Bij framebouw gaat het meestal om een halffabricaat waaraan de klant nog veel onderdelen moet toevoegen. Een frame is vaak onderdeel van een machine. Zo maken we voor de wegenbouw en waterbouw stalen machineframes voor spoelinstallaties die men gebruikt voor grondboringen. Ook ontwikkelen we speciale beveiligingen voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Deze frames komen rond grote machines. Ze zijn gemaakt van rvs en moeten 100 procent glad afgewerkt zijn. Een ander voorbeeld betreft de bovengrondse inwerpzuilen voor afvalverwerkingsbedrijven. Mensen kunnen daar hun afval inwerpen. Felyon maakt deze zuilen in rvs. Tevens zijn we toeleverancier van frames aan technische diensten van bedrijven.

Klantvoordelen bij Felyon

Naast een team van gecertificeerde en getalenteerde vakmensen en een grote werkoppervlakte hebben we u als klant veel meer te bieden. We noemen graag de voor u belangrijkste voordelen:

  • Hypermodern machinepark
  • Deskundig advies
  • Hoge kwaliteit
  • Korte levertijden
  • Direct klantencontact

Hebt u vragen over onze staalframebouw of wilt u specifieke informatie? Vraag het ons gerust. We zijn bereikbaar op 0317 – 61 42 00.

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning