1. Home
 2.  » 
 3. Diensten
 4.  » 
 5. Maatwerk
 6.  » Framebouw

Framebouw

Framebouw in RVS, staal en aluminium vraagt om een hoge mate van vakmanschap. Wij beschikken over de materialen, machines en goed geschoolde specialisten die daarmee aan de slag gaan.

Bovendien denken we graag met u mee over de mogelijkheden. Dus heeft u alleen een eerste idee of ontbreken specifieke schetsen? Onze engineers gaan er graag voor u mee aan de slag. Zo kunnen we het aluminium frame maken dat u zoekt, net als in RVS of staal.

framebouw rvs, aluminium, staalframebouw felyon

Van advies tot oplevering

Zoekt u naar een specialist in RVS, aluminium of staal framebouw? We begeleiden u graag tijdens het hele proces. Dat begint met advies en ontwerp, eventueel op basis van een beschikbare tekening.

We ontwikkelen en produceren, om het daarna desgewenst te assembleren en zelfs te monteren (op locatie). Daarvoor gebruiken we de diverse beschikbare machines, inclusief onze specialiteit in lassen om stevige verbindingen te maken.

In de hoogste kwaliteit

We beschikken over een machinepark van meer dan 3.000 vierkante meter (m2). Daar verwerken we RVS en aluminium in gescheiden afdelingen, terwijl we alles onder één dak uitvoeren. Op die manier produceren we in de hoogste kwaliteit. Dat doen we bijvoorbeeld voor de voedingsmiddelenindustrie, agrisector en de recreatiebranche. Bovendien werken we aan framebouw voor bijvoorbeeld de magazijnbouw, wegenbouw en waterbouwsector.

framebouwbedrijf felyon rhenen

Halffabricaten en eindproducten

Met framebouw bouwen we aan halffabricaten en eindproducten. Het gaat om bijvoorbeeld stalen machineframes voor spoelinstallaties bij grondboringen. Daarnaast hebben we ervaring met beveiligingen voor de voedingsmiddelenindustrie en bijvoorbeeld 100% gladde frames in RVS.

Welke uitdaging voor framebouw u ook heeft, u profiteert bij ons altijd van:

 • Een hypermodern machinepark
 • Deskundig advies van engineers
 • Hoge kwaliteit in productie
 • Korte levertijden
 • Direct klantcontact
 • Goede service

Zoekt u een specialist in framebouw? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency