1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. Maatwerk
  6.  » Plaatwerk

Plaatbewerkingsbedrijf voor CNC plaatbewerking 

Metaalbewerkingsbedrijf Felyon in Rhenen is dé specialist in plaatbewerking en machinebouw.  Voor al uw plaatbewerking in rvs, aluminium en staal is onze metaalindustrie de juiste plaats. Plaatbewerking behoort tot onze 4 hoofdpijlers: Engineering, Maatwerk, Productie en Assemblage. Op een werkoppervlakte van maar liefst 3.000 m2 kunnen we alle metaalbewerkingen uitvoeren die nodig zijn voor een fraai en goed werkend metaalproduct. De kwaliteit van onze metaalproducten ligt ver boven het gemiddelde en de levertijd is kort. Veelgevraagde CNC- bewerkingen zijn onder andere:

plaatbewerkingsbedrijf felyon rhenen

Felyon voor halffabricaten en complete producten

Metaalbewerkingsbedrijf Felyon is ijzersterk in plaatwerk. U kunt bij ons al uw halffabricaten en complete eindproducten laten maken. In kleine en grote aantallen. Als maatwerk of seriematig. Onze vakmensen zijn goed geschoold, zeer getalenteerd en beschikken over een meedenkmentaliteit. Zij maken de fabricage van eenvoudige en complexe metaalproducten altijd tot een succes. Onze klanten komen uit diverse bedrijfssectoren in de Benelux waaronder de agrisector, foodsector en transportsector, maar ook uit de hoek van de speciaalbouw, machinebouw en magazijnbouw. Wilt u op tijd leveren? Op uw verzoek kunnen we de gefabriceerde metaalproducten rechtstreeks afleveren op het adres van uw eindklant.

Doe uw voordeel met Felyon

Behalve betrokkenheid bij de klant, een meedenkmentaliteit en de mogelijkheid om uw halffabricaat of totaalproduct rechtstreeks te leveren aan uw eindklant, vindt u bij ons nog een aantal belangrijke voordelen zoals:

cmc plaatbewerking rvs, aluminium, staal

CNC plaatbewerking in de kijker

In de afgelopen decennia fabriceerde Felyon Metaaltechniek oneindig veel halffabricaten en totaalproducten in soorten en maten. Ze varieerden van trailers voor giraffen, machineframes en transportkarren tot winkelinterieurs, opslagtanks en industriële trappen van dun en dik plaatmateriaal. De meest actuele projecten en interessante video’s over plaatbewerking van rvs, alu en staalplaat vindt u op onze weblog. Bezoek de blog regelmatig en like ons.

Zoekt u een metaalbewerkingsbedrijf voor uw machinebouw? Bel Felyon. U bereikt ons op 0317 – 61 42 00.

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning