1. Home
 2.  » 
 3. Diensten
 4.  » 
 5. Maatwerk
 6.  » Speciaalbouw

Speciaalbouw

Zoekt u speciaalbouw in RVS, aluminium en staal? We bouwen wat u zoekt, zowel als halffabricaat en als eindproduct. We zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in plaatwerk, apparatuur en diverse frames. En gaat het om kunstwerken voor binnen of buiten? Ook daarvoor hebben we de middelen, materialen en ervaren medewerkers.

We zijn uw specialist in speciaalbouw voor bijvoorbeeld de foodsector, agrosector en transportbranche. Bovendien bouwen we voor magazijnen, machines en andere speciale opdrachten.

staalconstructies en aluminium constructies op maat

Ontwerp en bouw van metaalconstructies

Ons machinewerk stelt ons in staat om tal van bijzondere bewerkingen uit te voeren. We bouwen aan lichte metaalconstructies, bijvoorbeeld in RVS of aluminium. Daarvoor gebruiken we zowel CNC als conventionele metaalbewerkingen, zoals:

 • Lasersnijden
 • Waterstraalsnijden
 • Robotlassen
 • Conventioneel lassen
 • Zetten en kanten
 • Ponsnibbelen
 • Verspanen
 • Plaatwalsen
 • Buigwerk
rvs constructies felyon

Speciaalbouw in RVS, aluminium en staal

Benieuwd naar waar we aan bouwen als specialist in speciaalbouw? We maken bijvoorbeeld speciale machines voor ziekenhuizen om bloed te verhitten. Daarnaast werken we aan rvs-afvalunits boven de grond voor bewoners en bijvoorbeeld verpakkingstafels met rollenbanen voor de voedingsmiddelenindustrie. Ook helpen we concullega’s met metaalconstructies die daar zelf geen mogelijkheden toe hebben.

Dus twijfelt u of we u van dienst kunnen zijn met onze speciaalbouw in diverse soorten metaal? Vraag ons naar de mogelijkheden, dan vertellen we u graag meer.

Speciaal voor bestaande machinelijnen

Lukt het niet meer om nieuwe onderdelen te krijgen voor een specifieke machinelijn? We bouwen speciaal voor oude of verouderde lijnen, die op het kapotte onderdeel na nog goed werken. Zelfs zonder bouwtekeningen of originele schetsen kunnen we u hier in de meeste gevallen goed mee van dienst zijn.

Zoekt u een specialist in speciaalbouw? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency