1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. Maatwerk
  6.  » Speciaalbouw

Lichte rvs aluminium constructies en staalconstructies op maat

Felyon Metaaltechniek in Rhenen realiseert al uw maatwerk in speciaalbouw. We maken lichte rvs, alu en staalconstructies op maat. Als halffabricaat of totaalproduct. U kunt ons inschakelen voor de ontwikkeling en bouw van plaatwerkproducten, apparatuur en frames. Daarnaast produceren we unieke kunstwerken voor binnen en buiten. Felyon levert kwaliteitsproducten aan alle branches in de Benelux waaronder de foodsector, agrisector en tarnsportbranche, evenals de machinebouw, magazijnbouw, speciaalbouw sector. De 4 hoofdpijlers van onze bedrijvigheid zijn: Engineering, Maatwerk, Series en Assemblage. Wij helpen u graag met het tot stand brengen van een mooi maatwerkproduct.

staalconstructies en aluminium constructies op maat

Faciliteiten alu constructies, roestvaste en constructies van staal op maat

Felyon Metaaltechniek heeft kennis van zaken als het gaat om ontwerp en bouw van lichte metaalconstructies. De inrichting van ons machinepark is dusdanig dat we daarmee ook diverse bijzondere bewerkingen kunnen uitvoeren. Daarmee is een vlotte bouw van uw lichte metaalconstructies gewaarborgd. CNC en conventionele metaalbewerkingen die we kunnen uitvoeren zijn onder andere:

rvs constructies felyon

Voorbeelden lichte metaalconstructies op maat

Als bedrijf voor de bouw van lichte metaalconstructies krijgen we te maken met klanten uit diverse branches. Meestal gaat het hierbij om specifieke oplossingen in rvs, aluminium of staal. Zo maken we voor ziekenhuizen een mobiele speciaalmachine om bloed te verhitten. Verder produceert Felyon voor de afvalsector de bovengrondse rvs-units waar bewoners hun afval in kwijt kunnen. Een ander voorbeeld is te vinden in de voedingsmiddelenindustrie waarvoor we verpakkingstafels met rollerbanen maken. Daarnaast fabriceren we metaalconstructies voor concullega’s die daarvoor zelf geen potentie hebben. Meer voorbeelden vindt u in onze blogs.

Oude en verouderde machinelijnen

Behalve de ontwikkeling en bouw van nieuwe metaalproducten kunt u bij Felyon terecht voor de bouw van uw oude of verouderde machinelijnen. Vaak is het moeilijk om nog onderdelen te vinden voor dergelijke machines. Bijvoorbeeld als een fabrikant is gestopt met de productie van bepaalde apparatuur, als de fabriek zelf niet meer bestaat of er geen bouwtekeningen meer zijn van een bepaalde machine of onderdeel. In zulke gevallen biedt Felyon uitkomst. Met de bouw van de noodzakelijke onderdelen of machinelijnen kunnen we uw technische dienst bijstaan met het onderhoud en de zorg voor een veilige werkomgeving.

Maak uw metaalprobleem tot ons probleem. Bel vandaag nog 0317 – 61 42 00 voor een afspraak of stuur een e-mail.

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning