1. Home
 2.  » 
 3. Diensten
 4.  » 
 5. Maatwerk
 6.  » Trappenbouw

Trappenbouw

Een trap laten maken of specifiek op zoek naar aluminium traptreden? We zijn u er graag mee van dienst. Dus zoekt u RVS traptreden of een antislip trap in RVS? We produceren in RVS, staal en aluminium. We zijn uw specialist in trappenbouw voor wenteltrappen, spiltrappen, buitentrappen en vluchttrappen. Bovendien kunnen we de trap zowel vast als verrijdbaar produceren.

Onze engineers denken graag met u mee over de juiste toepassing van trappenbouw. Kies op die manier een trap met of zonder leuning, een borstweringsleuning of muurleuningen. En zoekt u naar doppen of kogelopdruk? Net als met Perfo-antisliptreden kunnen we u daarmee goed van dienst zijn.

Allerlei soorten trappen

We zijn uw specialist in trappenbouw, bijvoorbeeld voor:

 • Wenteltrappen en spiltrappen
  De wenteltrap of spiltrap is geschikt voor (zeer) kleine ruimtes. De opgang is rond en daardoor zeer ruimtebesparend. Onze engineers denken graag mee over een veilige en goed begaanbare trap, binnen de beperkte ruimte die er beschikbaar is.
 • Vluchttrappen
  Gaat het om een vluchttrap? Deze is bedoeld voor noodsituaties. We produceren zowel binnen- als buitentrappen, natuurlijk in de metaalsoort waar u naar op zoek bent.
rvs trap
aluminium trap
stalen trap

Trap laten maken in RVS, staal of aluminium

We produceren zowel open als dichte trappen. En gaat het om een rechte steektrap, een vluchttrap, spiltrap, buitentrap met overloopbordes, hoekbordes of dubbel hoekbordes? We produceren in RVS, aluminium en staal, zowel in moderne, klassieke als meer landelijke stijlen.

U kunt een trap laten maken met de volgende voordelen:

 • Voor binnen of buiten
 • Onverwoestbaar
 • Roestvast
 • Krasbestendig
 • Bestand tegen alle weersinvloeden
 • Onderhoudsarm
 • Betaalbaar
 • Makkelijk te monteren
trap laten maken, felyon rhenen

Trap laten maken met mooie afwerking

U kunt een trap laten maken in RVS, staal of aluminium en die hoogwaardig laten afwerken. We zijn u bijvoorbeeld graag van dienst met zetwerk en laswerk. En wilt u de trap laten poedercoaten of laten verzinken? Geen probleem, ook dit nemen we voor u uit handen. We kunnen de trap zelfs op locatie komen monteren.

Zoekt u een specialist in trappenbouw? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency