1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » Machinebouw

Machinebouw

We zijn uw specialist in machinebouw. Onze machinefabriek beschikt over alle moderne machines voor de productie van apparaten en materialen voor bedrijfsmatig gebruik. We zijn gespecialiseerd in complexe machines op basis van RVS, aluminium en staal.

Ons getalenteerde en goed geschoolde team van specialisten gebruikt een hypermodern machinepark om tot iedere (plaat)bewerking te komen. We zijn gespecialiseerd in engineering, maatwerk, productie en assemblage.

Aan de hand van uw idee of tekening

We adviseren, ontwerpen, produceren, assembleren en kunnen zelfs monteren. Dus heeft u al een tekening beschikbaar? We beoordelen de tekening en denken met u mee als die er nog niet is. Of als die nog niet volledig is.

Onze engineers maken een ontwerptekening in 3D, om de nieuwe machine alvast te visualiseren. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw eisenpakket, het eventuele model en uw ideeën daarbij. Vanuit de ontwerptekening maken we een productietekening. Na uw akkoord starten we met de productie.

Tip: heeft u in het verleden vergelijkbare machines laten maken of concepten laten ontwikkelen? Dan kunnen we daar natuurlijk rekening mee houden.

machinebouwer felyon rhenen
machinefabriek felyon

Machinebouw voor alle bedrijven

We bouwen voor alle bedrijven in de Benelux. Ervaring hebben we bijvoorbeeld in de agrarische sector, de foodsector en de afvalbranche. Bovendien bouwen we machines voor onder andere de transportsector, speciaalbouw en magazijnbouw.

Dankzij ervaring met bijvoorbeeld bovengrondse inwerpzuilen, RVS-versies van machines en afzuigkasten voor lasrookspecialisten hebben we bijzonder brede ervaring. We bewerken plaatwerk tot complete behuizingen, waarin we eindproducten zoals schakelaars, motoren en kabels kunnen verwerken. We assembleren tot een volledig product, dat we zelfs op locatie kunnen leveren (en monteren).

Machinebouw op maat

We zijn uw specialist voor machinebouw op maat. We bouwen in de hoogst mogelijke kwaliteit, waarmee u profiteert van:

  • Ruim 60 jaar ervaring
  • Metaalbewerking in eigen beheer
  • Korte levertijd
  • Meedenk Mentaliteit
  • Uitstekende service

Zoekt u een specialist in machinebouw? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency