1. Home
 2.  » 
 3. Diensten
 4.  » Machinebouw

Machinefabriek Felyon voor machinebouw op maat

Machinebouwer Felyon in Rhenen is veelzijdig in metaaltechniek. Onze machinefabriek is gespecialiseerd in de bouw van apparaten voor bedrijfsmatig gebruik. We maken elke machine die u verlangt en bouwen met name gecompliceerde machines. In rvs, aluminium en staal. Onze machinefabriek beschikt over een hypermodern machinepark en een team van getalenteerde vakmensen. Zij maken het mogelijk om gangbare en specialistische plaatbewerkingen uit te voeren. Zo bent u bij Felyon altijd verzekerd van een fraai en goed werkend product. Maatwerk behoort tot onze 4 hoofdpijlers: Engineering, Maatwerk, Productie en Assemblage. Wij voeren opdrachten uit voor bedrijven en instellingen in de gehele Benelux ongeacht hun branche.

Vereiste tekeningen

Het ontwerpen van uw machine is de 1ste pijler bij machinefabriek Felyon. Voordat we kunnen starten met fabriceren, zijn eerst gedetailleerde tekeningen nodig. Onze engineers beginnen met een ontwerptekening in 3D van de nieuwe machine. Dit doen ze aan de hand van uw eisenpakket, model of idee. Voordeel van deze voorbereiding is dat we efficiënt kunnen werken en ook in het verleden gebouwde machines of concepten vlot kunnen aanpassen als u dit wilt. Na de ontwerptekening maken we een productietekening. Na uw goedkeuring kan de bouwperiode van het apparaat ingaan.

machinebouwer felyon rhenen
machinefabriek felyon

Felyon bouwt bijzonder

Machinefabriek Felyon werkt voor klanten die komen uit alle branches waaronder de agrisector, foodsector en speciaalbouw, afvalbranche, magazijnbouw en transportsector. Zo bouwen we onder andere machines voor gebruik in de afvalindustrie zoals bovengrondse inwerpzuilen voor gebruik bij hoogbouw. Felyon maakt de rvs-versies voor afvalverwerkingsbedrijven waar mensen hun afval of lege flessen in kunnen werpen. Andere voorbeelden zijn afzuigkasten voor lasrookspecialisten. Felyon bouwt voor deze bedrijven complete behuizingen van plaatwerk inclusief toevoeging van eindproducten zoals schakelaars, motoren en kabels. We assembleren deze tot een compleet eindproduct dat onze klant vervolgens monteert bij hun eindklant op locatie. Kijk op onze blog voor actuele projecten.

Machinefabriek voor het betere maatwerk

Machinefabriek Felyon is ijzersterk in maatwerk. Machines en apparaten die u door ons laat maken, zijn van absolute topkwaliteit. Daarnaast geniet u als klant van de volgende pluspunten:

 • Machinefabriek voor maatwerk
 • Ruim 60 jaar ervaring
 • Uitmuntende kwaliteit
 • Metaalbewerking in eigen beheer
 • Korte levertijd
 • Meedenkmentaliteit
 • Uitstekende service
 • Oplossingsgericht
 • Klantgericht

Zoekt u een gerenommeerd machinefabriek in de Benelux? Neem gerust contact met ons op voor advies en bouw. Bel hiervoor 0317 – 61 42 00 en maak een afspraak.

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning