1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » Ontwerp

Metaaltechniek: productontwikkeling metaalproducten

Felyon Metaaltechniek ontwerpt, produceert en assembleert al meer dan 60 jaar halffabricaten en complete producten voor alle bedrijfssectoren. Metaalproducten van onze hand zijn van zeer hoge kwaliteit en kunt u als maatwerk of in serie laten maken. Voor productontwikkeling beschikken we over een getalenteerd, goed geschoold team van engineers dat voor elk metaalprobleem een eersteklas oplossing heeft. Hebt u een idee of schets waarvan u denkt dat de uitvoering misschien onhaalbaar is? Maak gerust een afspraak met onze ontwerpafdeling en leg uw metaalvraagstuk aan hen voor. Adviseren, ontwerpen en tekenen van complexe producten is hun dagelijkse werk.

Uw metaalproducten en het ontwerp

Productontwikkeling start met een vakkundig advies van onze ingenieurs. Daarna volgt overleg over de aanpak en ontvangt u van ons een offerte. Zodra u daarmee akkoord bent, maken we een tekening en na uw akkoord een productietekening. Daarna nemen we uw maatwerkopdracht of seriewerk in productie en volgen het proces nauwlettend. U kunt bij ons terecht voor plaatbewerking en machinebouw in rvs, aluminium en staal waaronder behuizingen voor machines, trappen, traptreden en frames voor elke gewenste toepassing. We fiksen alles voor u vanaf het ontwerp tot en met de assemblage en eventuele montage.

productontwikkeling metaalproducten
metaaltechniek felyon Rhenen

Productontwikkeling complexe projecten

Metaaltechniek Felyon maakt producten in soorten en maten. Van eenvoudig tot extreem gecompliceerd. Zoals u zult begrijpen, is dit een nauwkeurig karwei. Vooral de maakbaarheid speelt hierbij een grote rol. Onze tekenaars maken altijd eerst een ontwerp dat voldoet aan uw model of idee met daarin verwerkt uw eisenpakket. De ontwerptekeningen en productietekeningen worden gemaakt met het 3D tekenpakket Inventor. U zult vanaf het begin merken dat we u betrekken bij het volledige proces en u ook tussentijds op de hoogte houden van de voortgang. Dat is een van de voordelen van metaaltechniek in eigen beheer.

Metaaltechniek onder 1 dak

Felyon Metaaltechniek voert elke opdracht uit onder eigen dak. Voordeel hiervan is dat we snel kunnen schakelen en direct kunnen bijsturen bij calamiteiten. Daarbij zijn we met een werkoppervlakte van 3.000 m2 en hypermoderne machines zeer flexibel en kunnen we efficiënt en secuur werken zonder extra vervoer van onderdelen buiten de deur. Een ander pluspunt voor u is de tijdwinst, door gebruik van plaatwerk uit voorraad.

Wilt u meer weten over de ontwikkeling van halffabricaten of complete producten? Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak naar Felyon Metaaltechniek: 0317 – 61 42 00. Ons ontwerpteam staat voor u klaar.

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning