1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » Ontwerp

Ontwerp

Dankzij meer dan 60 jaar ervaring met halffabricaten en complete producten kunnen we u uitstekend van dienst zijn met het ontwerp daarvan. We ontwerpen voor alle bedrijfssectoren, vanuit specifieke kennis van RVS, aluminium en staal.

Ons getalenteerde en goed geschoolde team van engineers maakt graag een ontwerp op basis van uw idee. Of denkt met u mee over een bestaand ontwerp. We werken aan eersteklas oplossingen, zowel op basis van een bestaande schets als voor een idee wat nog verder doorontwikkelt moet worden. Dus twijfelt u over een metaalvraagstuk? We zijn uw specialist om te adviseren, ontwerpen, tekenen en te helpen bij uitdagende vraagstukken.

Hoe werken wij?

Benieuwd hoe de productontwikkeling op basis van een ontwerp in z’n werk gaat? We brengen deskundig advies uit. Onze ingenieurs denken met u mee over de mogelijkheden en de ideale aanpak. Op basis daarvan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Na uw akkoord maken we een productietekening. Die gebruiken we om de productie op te starten. Dat doen we op maat of in serie. We bewerken plaatmateriaal en zijn gespecialiseerd in staal, RVS en aluminium. Dus zoekt u naar een oplossing voor machines, trappen, traptreden of frames? We kunnen u van dienst zijn met het ontwerp, de productie en zelfs de assemblage en montage (op locatie).

productontwikkeling metaalproducten
metaaltechniek felyon Rhenen

Complexe uitdagingen

We produceren zowel eenvoudige toepassingen als complexe en gecompliceerde uitdagingen. We werken nauwkeurig, altijd op basis van een ontwerp voor uw model of idee aan de hand van het specifieke eisenpakket.

De ontwerptekeningen en productietekeningen maken we in het 3D-tekenpakket Inventor. Uiteraard zullen we u betrekken bij het volledige proces en houden we u op de hoogte van tussentijdse ontwikkelingen. We bewerken volledig in eigen beheer, zodat we u daarin uitstekend kunnen betrekken.

Ontwerp voor alle metaaltechniek

Zoekt u een specialist voor een ontwerp in metaaltechniek? We beschikken over een werkoppervlakte van meer dan 3.000 m2, waar we tal van hypermoderne machines hebben staan. Bovendien hebben we het meeste plaatwerk op voorraad, zodat we u daarmee vlot en vakkundig van dienst kunnen zijn.

Zoekt u een specialist in ontwerp? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency