1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » Serieproductie

Series metaalproducten Felyon Metaalbewerking Utrecht

Seriewerk van metaalproducten van uitstekende kwaliteit behoren tot onze hoofdpijlers: Ontwerp, Maatwerk, Serieproductie en Assemblage. Felyon Metaalbewerking Utrecht maakt al uw seriewerk in kleine of grote oplagen. Als halffabricaat of compleet metaalproduct. Metalen die we bewerken zijn onder andere rvs, aluminium, staal, koper en messing. Op een werkoppervlak van 3.000 m2 kunnen we onbemand lasersnijden, ponsen en robotlassen. Voor u een voordeel, omdat we daardoor series aankunnen van 1 – 10.000 stuks. Voor een tijdige levering bezorgen we desgewenst de metaalproducten rechtstreeks op het adres van uw eindklant. Dat is voor u een zorg minder.

Felyon schakelt snel

Bij serieproductie is een flexibele schakeling van grote naar kleine series essentieel. Bij Felyon is dit geen probleem. Het feit dat we alle bewerkingen in eigen beheer uitvoeren met ultramoderne machines die dusdanig op elkaar zijn afgestemd, maakt dat we onder alle omstandigheden snel kunnen schakelen. Dit biedt u als klant de mogelijkheid om 1 afspraak voor 1 partij te maken met 1 einddatum. Dit kan ook voor gescheiden series.

metaalbewerking utrecht
series metaalproducten

Separate reeksen metaalproducten

Heeft u behoefte aan een periodieke deellevering van vastgestelde aantallen halffabricaten of complete producten? Bij Felyon kunt u een afzonderlijke serieproductie laten organiseren. U bepaalt de grootte van de aantallen van elke levering en het tijdsbestek waarin de leveringen moeten plaatsvinden bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks of jaarlijks. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden die we hebben voor dit type serieproductie inclusief nabewerking.

Nabewerking halffabricaten of complete metaalproducten

Wanneer een of meer nabewerkingen van uw halfabricaten of eindproducten nodig zijn, zorgen we daarvoor. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om het laten verzinken, poedercoaten of natlakspuiten. Doordat we samenwerken met vaste partners op het gebied van nabewerking, leveren we u snel een goed product.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor separate serieproductie? Maak nu een afspraak met Felyon op 0317 – 61 42 00.

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning