1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » Verspanen

Verspanen van aluminium, rvs, staal, verspaanbedrijf Felyon

Met verspaning van plaatwerk, geef je een metaalproduct de gewenste vorm door het wegsnijden van overtollig metaal. De losgekomen metaaldeeltjes van het werk zijn de spanen. De plaatbewerking verspanen is onderdeel van onze 4 hoofdpijlers: Engineering, Maatwerk, Productie en Assemblage. Metaaltechniek Felyon in Rhenen levert uitsluitend werk van de hoogste klasse. Voor verspanen van aluminium, rvs, staal in kleine en grote aantallen als maatwerk of seriematig kunt u uitstekend bij ons terecht. Als halffabricaat of compleet product. Wij kunnen alle verspanende bewerkingen voor u uitvoeren.

Verspanen van alu rvs, staal en soorten bewerkingen

Er zijn diverse soorten verspanende bewerkingen zoals draaien, frezen en boren. CNC en conventioneel. Als specialist in plaatbewerking en machinebouw kunnen wij deze allemaal onder eigen dak voor u verzorgen. Met ultramoderne machines en goed geschoolde medewerkers met veel praktijkervaring mag u van ons een mooi stuk vakwerk verwachten waarvan u jarenlang plezier hebt.

verspanen van aluminium, rvs, staal

Verspaningstechniek draaien

Een van de verspaningsmethoden is het draaien van metaal. Felyon Metaaltechniek in Rhenen voert moeiteloos alle draaibewerkingen voor u uit. U kunt ons inzetten voor:

  • CNC draaien
  • Conventioneel draaien

Frezen verspaningstechniek

Felyon Metaaltechniek freest alles wat u wilt. Onze getalenteerde vakmensen nemen al uw verspaanzorgen weg en realiseren een prachtig gefreesd product dat tot in lengte van jaren meegaat. U kunt ons inschakelen voor:

  • CNC frezen
  • Conventioneel frezen
verspaanbedrijf felyon

Boren, een verspanende bewerking

U kunt bij ons terecht voor alle gangbare boorbewerkingen in rvs, aluminium en staal. Wij kunnen dit doen als maatwerk of seriematig. In kleine en grote oplagen.

Zoekt u een dynamisch en innovatief verspaningsbedrijf in de Benelux voor uw maatwerk of series? Neem contact met ons op voor een afspraak. Dit kan op 0317 – 61 42 00 of per e-mail.

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning