1. Home
 2.  » 
 3. Diensten
 4.  » 
 5. Verspanen
 6.  » Draaien

Draaien: CNC en handmatig

Laat CNC draaien of handmatig draaien, bijvoorbeeld voor RVS, aluminium, staal, messing, koper en brons. Het zijn materialen die we bewerken, zowel geautomatiseerd als conventioneel. Op die manier werken we aan halffabricaten en complete metaalproducten.

Onze geschoolde professionals hebben het talent en de praktijkervaring die u zoekt. We verzorgen draaiwerk van topkwaliteit, uiteraard voor een aantrekkelijk tarief.

Voor machinebouw, framebouw en speciaalbouw

Met onze draaimachines en beschikbare technieken draaien we voor zowel de machinebouw, framebouw en speciaalbouw. We bewerken het product van begin tot eind. Dus zoekt u advies of wilt u dit in basis laten ontwerpen? We bewerken en kunnen zelfs assembleren en monteren. We draaien binnen dat proces computergestuurd (CNC) of handmatig, afhankelijk van uw specifieke wensen.

cmc en conventioneel draaien
metaalverspaanbedrijf felyon rhenen
 • CNC draaien
  CNC staat voor Computer Numerical Control. Het is een computergestuurde verspaningstechniek, voor een zeer nauwkeurige bewerking. We werken met een nauwkeurigheid van honderdsten millimeters, bijvoorbeeld in serieopdrachten op basis van een CAM-systeem.
 • Conventioneel draaien
  Wilt u een prototype of enkele stuks laten maken? Die kunnen we conventioneel draaien. Handmatig draaien is dan efficiënter, waarbij we natuurlijk dezelfde keuzes en mogelijkheden bieden als bij de CNC-bewerking.

Specialist in draaitechnieken

We zijn uw specialist in draaitechnieken, voor iedere vorm die u zoekt:

 • Conusdraaien conische assen
  We draaien enigszins schuin of conisch.
 • Langsdraaien cilindrische assen
  Het plaatmateriaal wordt in de lengte gedraaid.
 • Dwarsdraaien eindvlakken en vertrappingen
  We draaien iets van de kop af.
 • Profieldraaien insteken, radius en boog
  We draaien een contour in de plaat. Daarmee maken we de profilering die u wenst.
 • Kopieerdraaien conische assen
 • Schroefdraad snijden
  Dit kan in trapezium, metrisch en Whitworth.
 • Insteken, afsteken, kopsteken
  We snijden met een schroefdraadbeitel een V-vorm uit het plaatwerk. Door steeds dieper te steken ontstaat een schroefdraad op de plaat.

Zoekt u een specialist in (CNC) draaien? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency