1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » Zagen

Zagen: RVS, aluminium en staal

Laat RVS, aluminium en staal zagen, zowel in serie als op basis van maatwerk. Het is een van onze belangrijkste plaatbewerkingen, waarmee we u ook in de minder gangbare maten goed van dienst kunnen zijn. Onze hydraulisch gestuurde lintzaagautomaat kan afmetingen tot maar liefst 6 meter verwerken.

Met onze lintzaag garanderen we een prachtig glad zaagvlak van het plaatwerk. Het is een van onze specialiteiten binnen engineering, maatwerk, serieproductie en assemblage. Uiteraard kunnen we zowel kleine als grote aantallen RVS, aluminium en staal zagen.

Zagen in afwijkende vormen

We zagen natuurlijk zowel rond als hol, net als in andere afwijkende vormen. Dus zoekt u een specialist voor een halfrondstaf, een driehoekstaf of speciale profielen? We zijn u graag van dienst met zaagwerk voor maatwerk. We kunnen onze metaalzaag heel precies instellen, voor de precisieafwerking waar u naar zoekt.

metaaltechniek felyon rhenen
rvs, aluminium, staal zagen

Stafmateriaal en andere speciale profielen

Wilt u een stuk rond en massief metaal doormidden laten zagen? We zagen halfrondstaf, om u bijvoorbeeld daarmee goed van dienst te zijn. We gebruiken een mal, waarmee we zorgen voor een halve cirkel aan massieve staf.

En wilt u massief vierkant, driehoekstaf of zeskantstaf laten zagen? We kunnen de zaagbewerkingen in RVS, aluminium en staal zowel dikwandig als dunwandig uitvoeren. We zijn uw specialist voor RVS zagen, aluminium zagen en staal zagen.

Zoekt u een specialist in RVS, aluminium en staal zagen? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency