1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » Zetten / kanten

Zetten en kanten

Zetwerk en kantwerk leveren we zowel op maat als in series, altijd in de hoogste kwaliteit. We zijn uw specialist in engineering, maatwerk, productie en assemblage. Dat betekent dat we u bijvoorbeeld goed van dienst kunnen zijn met het zetten en kanten.

Daarvoor beschikken we over twee moderne kantbanken, met daarbij ervaren specialisten die de machines bedienen. Zij vouwen perfect vaste hoeken en plaatwerkdelen.

Zetten met het beste gereedschap

Dankzij ons brede assortiment aan zetgereedschap kunnen we u goed van dienst zijn met tal van vormen en zettingen. Bovendien verwerken we ook dikker plaatwerk, net als ingewikkelde en complexe vraagstukken. En wilt u dicht aan de rand gaten laten maken zonder vervorming? We zetten met het beste gereedschap. De bediening door ervaren specialisten garandeert dat we de kantbanken precies kunnen inzetten zoals u wenst.

rvs, aluminium plaat en staalplaat zetten kanten
metaalzetterij felyon rhenen

Zoekt u een specialist in metaal zetten en kanten? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency