1. Home
  2.  » Machinebouwfabriek Felyon apparatenbouw en machinebouw

Machinebouwbedrijf Felyon apparatenbouw en machinebouw Nederland

Machinebouwbedrijf Felyon in Rhenen is een innovatief metaalbewerkingsbedrijf. Uw apparatenbouw op maat is bij ons beslist in goede handen, want maatwerk is onze kracht. Alle machinebouw voor bedrijven in Nederland en België is gebaseerd op onze 4 hoofdpijlers: Engineering, Maatwerk, Productie en Assemblage. In welke branche u werkt, is ons om het even; wij fabriceren kwaliteitsapparatuur voor elke bedrijfstak waaronder de voedingsmiddelenindustrie, agrisector en transportbranche evenals de magazijnbouw, machinebouw en speciaalbouw. Behalve de bouw van uw machine, installeren en testen we die desgewenst op locatie. Wij zijn ook een deskundige partner voor al uw complexe projecten in rvs, aluminium en staal.

Gecompliceerde modellen

Bij Felyon ontmoet u een dynamisch team van deskundige mensen. Zij krijgen dagelijks te maken met complexe metaalvraagstukken die onze klanten aan hen voorleggen. Dankzij hun kennis en ervaring en het ultramoderne machinepark waarover ons bedrijf beschikt, kunnen ze elke specialistische metaalbewerking tot in de kleinste details uitvoeren. Zit u met de vraag of uw idee of schets voor een nieuw apparaat in de praktijk haalbaar is? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Leg uw metaalprobleem gewoon voor aan onze engineers. Zij buigen zich samen met u over het vraagstuk en komen altijd met een geschikte oplossing.

machinebouwbedrijf felyon rhenen

Bouw en productietekeningen

Ook bij de bouw van uw apparatuur staat Felyon voor vakmanschap. Na het vinden van de meest efficiënte oplossing voor uw machinevraagstuk, start een van onze tekenaars met een ontwerptekening van het apparaat. Dit doen ze met de 3D Inventor software aan de hand van uw eisenpakket idee of model. Een 3D-tekening is niet alleen van grote waarde voor een glad verloop van de bouw, maar ook kunnen we met zo’n tekening voorheen gemaakte apparatuur of prototypes op elk moment aanpassen aan nieuwe wensen. Na uw goedkeuring maakt de technisch tekenaar de productietekening. Zodra u daarmee akkoord bent, plannen we uw opdracht in voor de bouw.

Voorbeelden machinebouw Nederland en België

Apparatenbouw is in de meeste gevallen gericht op een eindproduct. Een apparaat is bijna altijd een compleet product. Als voorbeeld noemen we de bouw van afzuigkasten voor de afvoer van lasrook. Voor deze afzuigspecialist maakt Felyon complete behuizingen die bestaan uit plaatwerk. Als de kast gereed is, plaatsen we de toevoegingen, zoals motoren, kabels en schakelaars. Een ander voorbeeld zijn de apparaten voor de afvalindustrie. Daarvoor bouwt onze firma de bovengrondse rvs-inwerpzuilen die u wel ziet staan in wijken met flatgebouwen. Ze kunnen daarin hun afval kwijt dat ondergronds wordt verzameld.

machinebouw, apparatenbouw

Toegevoegde waarden van ons bedrijf

Felyon is een vooraanstaande fabrikant en toeleverancier op het gebied van machinebouw in de Benelux. Apparatuur van onze hand werkt probleemloos, is duurzaam en toont een fraaie aanblik. Naast de bouw van een goed stuk vakwerk, kunt u als klant voordeel halen uit onze andere eigenschappen waaronder:

  • Jarenlange ervaring
  • Bouw kwaliteitsapparatuur
  • Lean managementfilosofie
  • Bouw onder eigen dak
  • Oplossingsgericht
  • Meedenkmentaliteit

Zoekt u de meest efficiënte oplossing voor uw machinebouw? Bespaar tijd en maak nu een afspraak met onze machinebouwspecialisten op 0317 – 61 42 00.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency