Veelzijdig in
metaaltechniek

felyon metaaltechniek rhenen

Metaal techniek, plaatbewerking Felyon metaalbewerkingsbedrijf

Metaal techniek is onze passie. Metaalbewerkingsbedrijf Felyon is specialist in plaatbewerking en machinebouw voor de Benelux. Onze klanten komen uit vrijwel elke branche waaronder de foodsector, agrisector en machinebouw. U kunt bij ons terecht voor uw halffabricaat of totaalproduct. In kleine of grote aantallen. Ons metaalbewerkingsbedrijf is er voor elke metaalbewerking van rvs, aluminium en staal. Op maat of in serie. Onze gecertificeerde, talentvolle en ervaren vakmensen werken met hypermoderne machines op een werkoppervlakte van 3.000 m2. De 4 hoofdpijlers van onze bedrijvigheid zijn: Engineering, Maatwerk, Productie en Assemblage. Zit u met een metaalprobleem? Leg het aan ons voor.

foto

Metaalbewerkingsbedrijf voor al uw metaaluitdagingen

Soms hebt u twijfels of uw idee of schets wel uitvoerbaar is. Ook in die situaties staat ons team voor u klaar. Onze vakmensen buigen zich dagelijks over de problematiek van het ontwikkelen en produceren van complexe metaalproducten. Door hun ervaring en de beschikking over machines met de nieuwste technieken, kunnen ze elke bijzondere plaatbewerking uitvoeren met als uitkomst een optimaal resultaat. Belangrijke gespecialiseerde bewerkingen zijn onder andere:

metaalbewerkingsbedrijf, plaatbewerking metaal

Plaatbewerking van hoog niveau

Naast goede vakmensen en moderne machines is ook de kwaliteit die we u leveren van belang. Bij ons hoeft u zich daar nooit zorgen om te maken, want we maken uitsluitend kwaliteitsproducten die boven het gemiddelde liggen. Behalve de ontwikkeling en productie van hoogwaardige metaalproducten kunnen we desgewenst uw halffabricaten en totaalproducten rechtstreeks bij uw eindklant bezorgen. Dat bespaart u tijd en geld. Andere positieve eigenschappen van Felyon zijn:

metaal techniek

Ons bedrijf en Lean managementfilosofie

Bij onze metaalbewerking baseren we de productie om veel redenen al tientallen jaren op de Lean filosofie. Die houdt in dat je alle zaken achterwege laat die geen toegevoegde waarde zijn. Daardoor worden de productiekost lager, terwijl de kwaliteit van de metaalproducten stijgt. Zo ontstaat een win-winsituatie.

Metaal techniek van a tot z

Felyon is een doorgewinterde toeleverancier van totaalproducten. Elke taak voor een fraai en goed product voeren we uit onder eigen dak. Hierdoor zijn we flexibel, kunnen we snel schakelen en direct bijsturen wanneer nodig. Onze vakmensen denken met u mee en komen met een uitgekiend ontwerp voor uw totaalproduct. Het proces dat we volgen bij de realisatie van uw complete product is als volgt:

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of zit u met een complex metaalvraagstuk? Maak een afspraak op 0317 – 61 42 00.

felyon Rhenen

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency