Veelzijdig in
metaaltechniek

felyon metaaltechniek rhenen

Metaalbedrijf voor plaatbewerking en machinebouw België

Felyon Metaaltechniek is ijzersterk in maatwerk. Wij zijn fabrikant in plaatbewerking en machinebouw voor bedrijven in de Nederland en België. U kunt al uw halffabricaten en complete metaalproducten in rvs, aluminium, staal of een ander metaal bij ons bedrijf laten maken. De 4 hoofpijlers van onze metaalindustrie zijn: Engineering, Maatwerk, Productie en Assemblage. Ons kenmerk is maatwerk in plaatbewerking, maar ook voor serieproducten zijn we een betrouwbare partner. Klanten uit elke branche zijn welkom. Denk hierbij aan de foodsector, agrisector en transportsector, maar ook machinebouw, magazijnbouw en speciaalbouw. We beschikken over een hypermodern machinepark op een werkoppervlakte van maar liefst 3.000 m2.

blokjes

Complexe plaatbewerking en machinebouw

In het team van Felyon vindt u uitsluitend gecertificeerde en talentvolle mensen met vele jaren praktijkervaring. Daarnaast werken we met de nieuwste machines en technieken. Dit heeft als voordeel dat we altijd topkwaliteit leveren en u ook met ingewikkelde metaalvraagstukken bij ons kunt aankloppen. Sterker nog: werken met complexiteit is ons dagelijks werk. Legt u gerust uw idee of schets aan ons voor, want onze engineers komen altijd met de best passende oplossing. Bewerkingen die we voor u kunnen uitvoeren zijn:

Felyon hanteert Lean

Ons metaalbewerkingsbedrijf werkt al vele jaren volgens de Lean managementfilosofie. Onze plaatbewerking hebben we hierop volledig afgestemd. Deze denkwijze is in hoofdzaak gericht op elimineren van zaken in een productieproces die geen extra waarde opleveren. Behalve een besparing van tijd en materiaal, liggen voor u als klant de kosten lager en gaat de kwaliteit omhoog.

machinebouw

Waarom zakendoen met Felyon?

Naast werk van topkwaliteit, getalenteerde vaklieden en een actueel machinepark, beschikken we over een grote flexibiliteit. Hierdoor kunnen we snel kunnen schakelen van grote naar kleine series en kunnen we in uw opdracht zelfs door ons gemaakte halffabricaten of eindproducten rechtstreeks afleveren aan uw eindklant. Bespreek deze optie vooraf met ons. Natuurlijk vindt u bij ons nog meer pre’s. We noemen u de belangrijkste:

 • Verfijnde metaalbewerking
 • Apparatenbouw op maat
 • 24/7 lasersnijden
 • Maatwerk
 • Series
 • Specialistisch rvs en aluminium laswerk
 • Snelle levering
 • Uitstekende kwaliteit
 • Plaatwerk uit voorraad
 • Betrokkenheid
 • Meedenkmentaliteit
 • Vakkundig advies

Vraag ons deskundig advies

Voor het beste advies gaat u naar Felyon Metaaltechniek. Voordat we starten met een metaalproject, heeft de klant vaak eerst advies nodig. Onze engineers en tekenaars kunnen u helder en duidelijk advies geven om uiteindelijk tot het gewenste metaalproduct te komen. Ook als u twijfelt over de uitvoerbaarheid van idee, vinden ze altijd de sleutel naar de beste oplossing voor het ontwerp, fabricage en montage.

Bent u op zoek naar een plaatbewerkingsbedrijf dat al uw opdrachten naadloos kan uitvoeren? Bel vandaag nog 031317 614200 voor een afspraak.

metaalbedrijf

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency