Veelzijdig in
metaaltechniek

felyon metaaltechniek rhenen

Metaalindustrie voor metaalbewerking Felyon Rhenen Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en deskundig metaalbewerkingsbedrijf? Metaalbewerking Felyon in Rhenen Utrecht is dé fabrikant en toeleverancier van halffabricaten en complete metaalproducten voor de Benelux. Als maatwerk of series. De 4 hoofdpijlers van onze nijverheid zijn: Engineering, Maatwerk, Productie en Assemblage. Ons metaalbewerkingsbedrijf is gevestigd in een bedrijfspand van 3.000 m2. Bedrijven uit de Benelux kunnen ons inschakelen voor totaaloplossingen en complexe metaalvraagstukken. Onze klanten komen uit diverse branches zoals de agrisector, foodsector, transportbranche en machinebouw, magazijnbouw en speciaalbouw. Onze gecertificeerde en getalenteerde medewerkers staan u met raad en daad bij om tot een goed product te komen.

pijlers

Ook voor speciale metaalbewerkingen

Felyon is zeer veelzijdig in plaatbewerking en machinebouw. We beschikken over ultramoderne machines voor de bewerking van rvs, aluminium, staal en andere metalen waarmee we alle specialistische plaatbewerkingen ook computergestuurd kunnen realiseren. Ons bedrijf heeft gescheiden afdelingen voor rvs, inpakwerk en transport. Diensten die we dagelijks in eigen beheer uitvoeren zijn onder andere:

metaalindustrie, felyon

Voordelen van onze metaalindustrie

Naast het hanteren van de Lean filosofie heeft Felyon metaalbewerking Rhenen meer pluspunten. Zo gaan we altijd voor de beste kwaliteit. Daarnaast zijn we flexibel en is ons team van vakmensen altijd in voor een flinke uitdaging. Ook op ontwerpgebied. Ze denken graag met u mee en komen altijd met een goede oplossing voor uw metaalprobleem. Andere voordelen van Felyon zijn:

  • Specialistisch laswerk rvs, aluminium en staal
  • 24/7 lasersnijden
  • Verfijnde plaatbewerking
  • Machinebouw op maat
  • Maatwerk
  • Series
  • Korte levertijden
  • Bovengemiddelde kwaliteit
  • Plaatwerk op voorraad
  • Meedenkmentaliteit
metaalbewerking rhenen, utrecht

Lean managementfilosofie drukt de prijs

Felyon Metaaltechniek werkt volgens de Lean filosofie. Deze denkwijze richt zich vooral op het weglaten van overbodige zaken in een productieproces. Dit is voor u een extra voordeel, omdat daardoor de kwaliteit van de halffabricaten en eindproducten stijgt en de kosten voor productie juist zakken.

Verzorging totaaloplossingen en advies

Felyon staat voor vakmanschap. Onze engineers denken vanaf het eerste moment met u mee om uw metaalvraagstuk om te zetten in een concreet product waarvan u echt blij wordt. Ze betrekken u vanaf het begin tot het eind bij het proces en waar nodig overleggen ze tussentijds met u. U kunt uw project geheel of gedeeltelijk bij ons onderbrengen. Een volledig traject houdt in:

Zoekt u een metaalbewerkingsbedrijf dat naast productie op maat ook zorg draagt voor de assemblage en montage van uw nieuwe metaalproduct? Bel ons voor een afspraak op 0317 – 61 42 00.

metaaltechniek

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency