1. Home
  2.  » Over ons

Historie Felyon Metaaltechniek voor plaatbewerking en apparatenbouw

Felyon Metaaltechniek in Rhenen is een ultramoderne fabriek voor plaatbewerking en machinebouw. Deze toeleverancier maakt halffabricaten en totaalproducten als maatwerk of seriematig voor bedrijven in de Benelux. De 4 hoofdpijlers van hun activiteiten zijn: Engineering, Maatwerk, Productie en Assemblage. Onze Plaatbewerking is geheel gebaseerd op de Lean filosofie die de kwaliteit verhoogt en de kosten laat dalen. Felyon hecht veel waarde aan een langdurige klantrelatie onder ander door een goed contact met de klant.

Metaaltechniek en innovatie

Naast een fijne relatie met de klant, is ook innovatie een belangrijk deel van de bedrijfsvoering bij Felyon Metaaltechniek. Daarom moderniseert de onderneming voortdurend en tot in de kleinste details. Zo is de bedrijfshal intussen uitgebreid naar een werkoppervlakte van maar liefst 3.000 m2 en bestaat het machinepark uit de nieuwste computergestuurde machine van dit moment. Op het gebied van plaatbewerking behoort Metaaltechniek Felyon daardoor tot de meest vooraanstaande toeleveranciers in de Benelux.

plaatbewerking, apparatenbouw
metaaltechniek felyon rhenen

Plaatbewerking en machinebouw met Lean als grondslag

Bij Felyon Metaaltechniek hebben ze een hekel aan verspilling. Daarom werken ze al jaren volgens de Lean managementfilosofie die de door verspilling tegen te gaan, de kwaliteit verhoogt en de kosten van engineering, productie en werkplekken juist verlaagt. Daarnaast verdiept de onderneming zich continu in de mogelijkheden tot verbetering van hun diensten en metaalproducten zonder verkwisting van menselijke bekwaamheid, materiaal en ruimte. Een ander belangrijk onderdeel van hun filosofie is een tijdige levering. Met deze managementfilosofie is inmiddels in de praktijk bewezen dat ook dit mogelijk is.

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning