1. Home
  2.  » Over ons

Metaalbewerkingsbedrijf

We werken als metaalbewerkingsbedrijf voor de meest vooraanstaande toeleveranciers in de Benelux. Die positie is het resultaat van doorlopende innovatie, investeringen in nieuwe machines en een 3.000 m2 grote bedrijfshal. En natuurlijk dankzij de fijne relaties met onze klanten.

Het maakt ons een internationale specialist in metaalbewerking bij Utrecht. We beschikken over moderne machines in onze eigen bedrijfshal, waar we dankzij het grote werkoppervlakte aan de meest uiteenlopende opdrachten voor plaatbewerking kunnen werken.

Lean plaatbewerking en machinebouw

We zijn goed met staal en metaal, zowel dankzij de innovatieve machines als op basis van onze Lean-managementmethode. We gaan verspilling tegen, houden de kwaliteit kritisch in de gaten en houden de kosten van engineering, productie en werkplekken zo laag mogelijk.

Bovendien werken we doorlopend aan de verbetering van diensten en metaalproducten. We ontwikkelen medewerkers en denken na over de ideale combinaties van materialen en onze ruimte. Zo bewijzen we iedere dag in de praktijk hoe het beter, efficiënter en innovatiever kan.

We werken als metaalbewerker en lasbedrijf bij Utrecht aan uiteenlopende opdrachten en zijn bovendien gespecialiseerd in bijvoorbeeld assemblage, poedercoaten en verzinken.

plaatbewerking, apparatenbouw
metaaltechniek felyon rhenen

Zoekt u een gespecialiseerd metaalbewerkingsbedrijf en wilt u graag meer weten over onze diensten? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency