1. Home
  2.  » Service

Servicepagina metaalproducten Felyon Metaaltechniek

Metaalproducten van onze hand maken we in eigen beheer. In diverse metalen zoals rvs, aluminium en staal. De 4 pijlers van onze bedrijvigheid zijn: Engineering, Maatwerk, Productie en Assemblage. Behalve kwaliteitsproducten en een vlotte levering staan een uitstekende service en support hoog in ons vaandel. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om uw halffabricaten en complete producten rechtstreeks aan uw eindklanten uit te leveren. Daarmee bespaart u tijd. Felyon Metaaltechniek gaat altijd voor een duurzame klantrelatie. Dit blijkt onder andere uit:

  • Zoeken naar de best passende oplossing voor een vraagstuk
  • Vakkundig advies over metaaltechniek
  • Betrokkenheid
  • Levering in de Benelux volgens voorwaarden metaalunie
  • Behulpzame klantenservice
  • Rechtstreekse levering aan uw klant mogelijk

Felyon Metaaltechniek adviseert, controleert en verzendt

Naast een hulpvaardige klantenservice en een vlot productieproces geeft Felyon Metaaltechniek zijn klanten graag een deskundig advies over de ontwikkeling van hun nieuwe product. Dit kan van groot belang zijn bij complexe projecten waaraan een eisenpakket hangt of bij de uitwerking van een idee. Voor het uitbrengen van een goed advies, hebben we een tekening van u nodig. In geval van het ontbreken hiervan, komen we meestal eerst op uw locatie kijken. Daar beoordelen we de omstandigheden, starten we met inmeten en maken waar nodig foto’s. Bij terugkomst in ons bedrijf, gaan we op zoek naar de best passende oplossing, waarna u een offerte ontvangt.

metaalproducten felyon
metaaltechniek felyon rhenen

Uw producten op locatie getest

Na uw akkoord op de offerte gaan we voor u aan de slag. Aan het einde van het productieproces assembleren en monteren onze specialisten uw halffabricaat of totaalproduct en indien nodig testen ze dit. Tot slot wordt alles op onze verzendafdeling goed ingepakt voor het transport. Desgewenst monteren we bij u op locatie.

Prijsreductie door voorraad onderdelen

Soms kunnen producten van Felyon Metaaltechniek lager in prijs uitvallen, omdat we veelgebruikte onderdelen op voorraad houden door ze vooraf te produceren. In feite krijgt u hierdoor bij seriewerk tegelijk een deel maatwerk waarvoor u niets betaalt. Zo houden we voor u de kostprijs laag en de snelheid hoog.

Zoekt u een toeleverancier van metaalfabrikaten of halffabricaten waar de service bovengemiddeld is? Bel Felyon Metaaltechniek op 0317 – 61 42 00 voor een afspraak.

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning