1. Home
  2.  » 
  3. Service
  4.  » Assemblage montage

Assemblage en montage

We produceren, monteren en assembleren. Laat uw geproduceerde metaalproducten meteen in elkaar zetten door ervaren specialisten. We produceren zowel halffabricaten als eindproducten, die we assembleren en aanleveren. Bovendien kunnen we ze op de gewenste montage komen monteren.

Assembleren: eigen afdeling en op locatie

De assemblage vindt plaats op een aparte afdeling, gescheiden van de productieruimte. Daar kunnen we producten en onderdelen geheel of gedeeltelijk aan elkaar koppelen.

De assemblage-afdeling bevat alles dat we nodig hebben om delen samen te stellen. Bovendien kunnen we hier koopdelen zoals hydrauliek en elektronica aansluiten. En kunnen we de bewerking niet bij ons op locatie realiseren? Dan komen we daarvoor graag naar u toe.

metaaltechniek felyon
assembleren monteren metaalproducten

Assemblage en montage van metaal

We hechten veel waarde aan een goede klantrelatie. Daarom bespreken we vooraf uw wensen, bijvoorbeeld als het gaat om de assemblage en montage. We voorkomen oponthoud en opleveringsproblemen, terwijl we zorgen voor een korte doorlooptijd.

De montage en assemblage van metaal wordt altijd uitgevoerd door onze eigen medewerkers. Daarmee hebben we de volledige controle over het verwerkingsproces. Bovendien kunnen we eerdere bewerkingen en verwerkingen van metaalproducten terugkijken, om u weer op dezelfde manier van dienst te zijn.

Zoekt u een specialist in assemblage en montage van metaal? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency