1. Home
  2.  » 
  3. Service
  4.  » Assemblage montage

Assembleren monteren metaalproducten Felyon Metaaltechniek

Metaal is de specialiteit van Felyon Metaaltechniek in Rhenen. Assemblage en montage van metaalproducten hoort daar ook bij. Assemblage is de 4de in onze rij van de hoofdpijlers: Engineering, Maatwerk, Productie. Wanneer assemblage of montage van uw halffabricaat of totaalproduct nodig is, zorgt ons team van specialisten daarvoor. Gaat het om monteren en testen op locatie van machines en eindproducten die wij fabriceerden, dan komen onze monteurs naar u toe.

Felyon Metaaltechniek monteert en test

Produceerden wij metaalproducten voor u die in elkaar gezet moeten worden, dan hebben we daarvoor de geschikte mensen. Na de productie van uw halffabricaten of totaalproducten, assembleren zij die en komen ze op de gewenste locatie monteren.

metaaltechniek felyon
assembleren monteren metaalproducten

Samenvoegen metaalproducten en machines

Felyon Metaaltechniek heeft voor het geheel of gedeeltelijk aan elkaar koppelen van producten een aparte afdeling die is afgescheiden van de productieruimte. Op deze assemblageafdeling bevinden zich alle materialen die nodig zijn om assemblages uit te voeren bij onder andere het samenstellen van delen. Hier kunnen we tevens koopdelen zoals hydrauliek of elektronica aansluiten. Is het onmogelijk om deze bewerkingen bij Felyon te realiseren, dan komen we naar uw locatie.

Assemblage montage metaalproducten en afstemming

Bij Felyon Metaaltechniek hechten we veel waarde aan een prettige klantrelatie. Daar hoort ook een goed overleg bij. Vooral bij assemblage en montage is een goede ruggespraak nodig tussen uw productieafdeling en onze assemblageafdeling. Hiermee voorkomen we oponthoud of deadlineproblemen. Bij Felyon hebben we altijd een korte doorlooptijd, omdat we de assemblage en montage uitvoeren met eigen mensen. Dat is voor u een meerwaarde, omdat hierdoor stagnatie door eventuele derde partijen is uitgesloten. En niet alleen dat: wanneer je zoals wij, het assemblagewerk en de montage in eigen beheer uitvoert, kunnen we niet alleen scherper zijn, maar ook bijvoorbeeld een eerdere volgorde van een metaalproduct makkelijk terugzoeken.

Gaat u het liefst in zee met een metaalbewerkingsbedrijf dat ook assembleert en monteert in eigen beheer? Bel vrijblijvend met Felyon Metaaltechniek op 0317 – 61 42 00. Wij helpen u graag verder.

Felyon
Remmerden 118
3911 TZ  Rhenen

T 0317 - 61 42 00
E info@felyon.nl

Copyright ©2021 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
Seo webteksten: Tekstbureau Kiki Koning