1. Home
  2.  » 
  3. Service
  4.  » Poedercoaten

Specialist in poedercoating

Laat uw halffabricaat of eindproduct poedercoaten en garandeer een goede bescherming. Het is een beschermingslaag die we aanbrengen na bijvoorbeeld het verzinken van het materiaal.

Dankzij poedercoating ontstaat er een langdurige bescherming. Het is een milieuvriendelijk proces op basis van een sterke hechting. We kunnen metaalproducten coaten in iedere RAL-kleur en bovendien transparant.

poedercoaten

Poedercoaten met effect

Poedercoating biedt bovendien meer mogelijkheden. Dus zoekt u wat anders dan een egale afwerking? We kunnen poedercoaten met effect. Wat dacht u bijvoorbeeld van zijdeglans, hoogglans of een matte nabewerking? Daarnaast zijn we gespecialiseerd in hamerslag, structuur en metallic. Het zijn bijzondere effecten die we u natuurlijk vooraf kunnen laten zien.

Duurzame beschermingslaag voor kleine tot grote afmetingen

Poedercoating biedt een duurzame beschermingslaag. Dankzij drie productielijnen kunnen we u van dienst zijn in diverse afmetingen:

  • Serieproductie tot een grootte van (l)2.800 x (h)1.500 x (b)800 mm
  • Serieproductie tot een grootte van (l)4.500 x (h)2.100 x (b)600 mm
  • Grote voorwerpen met afmetingen tot (l)12.000 x (h)3.500 x (b)3.500 mm

Zoekt u een specialist in poedercoaten? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

metaalbedrijf felyon rhenen
plaatbewerking en machinebouw felyon

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency