1. Home
  2.  » 
  3. Service
  4.  » Verzinken

Thermisch verzinken: specialist in metaaltechniek

Zoekt u een verzinkerij voor thermisch verzinken? We beschikken over de expertise, ervaring en specialistische machines die u zoekt.

We ontvetten en beitsen metaalproducten. Vervolgens zullen we die dopen in een speciaal vloeimiddel. We dompelen de materialen onder in een groot verzinkbad, waarin we verzinken op basis van de gewenste laagdikte. De zinklaag kan variëren van 2 tot 20 micron. Uiteraard adviseren we u graag over de ideale laagdikte, op basis van het materiaal en de tijd in het zinkbad.

metaaltechniek felyon rhenen

Elektrolytisch verzinken

Wilt u elektrolytisch laten verzinken? Het is de meest gebruikte techniek, die ook bekend staat als de elektrolytische galvanisatietechniek. Dit garandeert dat het zink zich beter aan het metaal zal hechten. Bovendien kunnen we het zink in meerdere dunne lagen aanbrengen.

Laat elektrolytisch verzinken en profiteer van een blijvend goede hechting, zelfs bij lichte vervormingen en bestendig tegen stoten en krassen. Het is een hoogwaardige afwerking, die bovendien heel nauwkeurig de juiste maatvoering van uw metaalproduct of halffabricaat garandeert.

verzinken, galvaniseren

Zoekt u een specialist in verzinken? Bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 42 00, stuur ons een e-mail naar info@felyon.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Copyright ©2023 Felyon.
Alle rechten voorbehouden.

Website door DKGS Agency